Haberler

    Fatih Terim: "Beni ve Ailemi Çok Duygulandırdı"

    Fiorentina Kulübünün davetlisi olarak geldiği İtalya'nın Floransa kentinde büyük ilgiyle karşılanan deneyimli teknik adam, gündeme ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

    Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazandığı yılın devamında 2000-2001 sezonunda İtalya'nın Floransa kentinin köklü kulübü Fiorentina'nın başına geçen Terim, bu kent ve takımın kendisi için önemini, "Hayatımda hep Fiorentina ve Floransa ile ilgili ayrı bir parantez açmıştım. Hep de 'ikinci vatanım İtalya.' derken Fiorentina'yı kastederek burada kendimin, ailemin ve arkadaşlarımın çok mutlu olduğunu söylemiştim. Buradaki sevginin samimi bir sevgi olduğunu hep ifade etmiştim." ifadeleriyle anlattı.

    İtalyan ekibinde görev alışının üzerinden 16 yıllık bir sürenin geçtiğini ve aslında takımın başında çok uzun kalmadığını anımsatan Fatih Terim, "2000-2001'den söz ediyoruz ve ben burada 10 ay kalmışım. Unutmayıp bu vefayı göstermek kulüp hafızalarının mükemmel olduğunu gösteriyor. Vefalarının hayranlık uyandırdığı kanaatindeyim. Çok mutlu etti açıkçası." diye konuştu.

    "Beni ve ailemi çok duygulandırdı"

    İtalya'daki ilk göz ağrısı Fiorentina'nın kendisine 90. yıl törenleri için gönderdiği davetiyenin üslubuna dikkati çeken Terim, "Bana gönderilen davetin üslubundaki nezaket, beni ve ailemi çok duygulandırdı. Ben de onun için Fiorentina'nın bu davetine icabet ettim." ifadelerini kullandı.

    Fatih Terim, Fiorentina'nın bu davetinin, kendisi için unutulmazlar arasında yer aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Beni çok mutlu eden olaylardan bir tanesi. Bu kadar kısa süre kalıp, bu kadar sevilmek ve bu kadar yıl sonra hatırlanmak unutulmayacak bir şey. Her insanın görmek isteyebileceği çok önemli ve unutulmayacak davetlerden bir tanesi."

    Tayfun Korkut'a başarı dileği

    Eski milli futbolcu Tayfun Korkut'un Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Bayer Leverkusen'in başına gelmesine ilişkin görüşleri de sorulan Terim, şunları kaydetti:

    "Tayfun Korkut hocamızın Leverkusen'in başına gelmesi son derece sevindirici. Türk futbolu adına sevindirici. Daha önce Almanya'da hem futbolcu hem teknik direktör olarak bulundu. Almanya'da çok başarılı olsun isterim. Güzel de bir örnek. Esas önemli olan bir Türkün orada olması."

    "Çok önemli bir buluşma olacak"

    Terim'in Fiorentina Kulübündeki yakın dostu ve aynı zamanda kulüp menajeri Giancarlo Antognoni de AA muhabirine, deneyimli teknik adamın tekrar Fiorentina'nın bir etkinliğine gelmesine ilişkin şunları aktardı:

    "Çok uzun zamandır bir araya gelmeyen Terim ve Fiorentinalı taraftarlar arasında önemli bir buluşma olacak. Cecchi Gori'nin başkanlık dönemi anılacak ve bu dönemde görev alan Terim de ödüllendirilecek. Terim'in Fiorentina ile çok güzel hatıraları var. Daha sonra Terim, Milan'a gitti. Kesinlikle orada çalıştığı dönemde de iyi işler yaptı. Antrenörler için aynı takımda uzun yıllar kalmak zordur. Şundan eminim ki Terim, Fiorentinalıların büyük sevgisiyle karşılanacak."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fatih Terim Floransa İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title