Haberler

Faruk Teymen Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Gülağaç belediye başkan adayı olan Faruk Teymen isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Gülağaç ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Faruk Teymen isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Gülağaç adayı Faruk Teymen kimdir? AK Parti Aksaray Gülağaç adayı Faruk Teymen yüzde kaç oy aldı?

Faruk Teymen Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Gülağaç belediye başkan adayı olarak gösterilen Faruk Teymen Gülağaç ilçesinde % 53,98 oranında oy almıştır. Gülağaç ilçesinde % 53,98 oranında oy olan Faruk Teymen adlı AK Parti adayı toplamda 1.382 adet oy sayısına ulaştı.

Faruk Teymen Kimdir?

Faruk Teymen seçim sonuçları

1968 yılında Aksaray'da doğdu. İlk öğrenimini Gülağaç'ta tamamlayan Teymen, lise eğitimini Aksaray Ticaret Meslek Lisesi'nde aldı. Kırşehir Eğitim Yüksekokulu'nda okuyan Teymen, 1990 yılında Diyarbakır'da sınıf öğretmenliği görevine başladı. 2009 yılından bu yana Gülağaç Belediye Başkanlığı görevini yürüten Teymen, evli ve dört çocuk babasıdır.

Aksaray Gülağaç ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Faruk Teymen AK Parti Aksaray Gülağaç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title