Haberler

Fahriye Evcen, Instagram'dan görümcesi Burçun Özçivit'i sildi

Güncelleme:

Oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından Burak Özçivit'in kız kardeşi Burçun Özçivit'i takipten çıkardı. Evcen'in bu hamleyi niye yaptığı ise henüz bilinmiyor.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Fahriye Evcen, 29 Haziran 2017 'de meslektaşı Burak Özçivit ile evlendi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmayan Evcen, eşinin kız kardeşini takipten çıkardı.

GÖRÜMCESİNİ SİLDİ

Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayan ve hep gizli kalmasına önem veren Fahriye Evcen'in arası uzun bir süredir görümcesi Burçun Özçivit ile açık. Aralarında meselenin ne olduğu bilinmeyen ikiliden Evcen, Instagram hesabından görümcesini sildi. Evcen'in bu hamleyi niye yaptığı ise henüz bilinmiyor.

Fahriye Evcen, Instagram'dan görümcesi Burçin Özçivit'i sildi

KİMSEYİ TAKİP ETMİYOR

Evcen 9 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabından sadece 211 kişiyi takip ediyor. Burçun Özçivit ise Instagram hesabından kimseyi takip etmiyor.

Fahriye Evcen, Instagram'dan görümcesi Burçun Özçivit'i sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (21)

ASLI:

BURAK ÖZÇİVİT BEĞENDİĞİM BİR SANATÇIYDI AMA SON ROLÜ ALMAMALIYDI UCUZ KAHRAMANLIK HİKAYELERİNE İHTİYACI YOKTU.

9
29
yanıtYanıtla
FATİH:

UCUZ KAHRAMANLIK HİKAYESİ DERKEN. . . siz gidin yunan mitolojisi okuyun ozaman. Kendini eğitimli sanan enteller gibi

yanıt29
yanıt6
Kibar Adam:

Offf biktim artik böyle bos bos haberleri okumaktan.

24
3
yanıtYanıtla
Okuma:

Okuma

yanıt3
yanıt0
Adım soyadım:

Görümce her yerde görümce Fahriye bile olsan. Görümce ölüm gelir seni görünce

10
7
yanıtYanıtla
Habere bak:

Bize ne:)

15
0
yanıtYanıtla
)):

sanane o zaman niye habere baktın)

yanıt2
yanıt5
Mehmet:

Yakinda Buraklada ayrilirlar zaten. Unluler yalnizca kendilerini sever ve iliski ve evlilikleri er gec biter...

10
3
yanıtYanıtla
DELİBİR50:

Bizde hep bunu merak ediyoduk zati, fahriye ne zaman burçini ne zaman silecek. !!

11
1
yanıtYanıtla
Aslı:

KURULUŞ OSMANI HİÇ KAÇIRMADAN İZLİYORUM. BURAK ROLÜNÜ İYİ OYNUYOR. ŞİMDİYE KADARKİ EN BAŞARILI OYUNCULUĞU DİYEBİLİRİZ.

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title