Haberler

    Instagram'da görümcesini silen Fahriye Evcen sessizliğini bozdu: Aramızda sorun yok

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde görümcesini sosyal medya hesabından silen Fahriye Evcen, haklarında çıkan tartışma iddialarını yalanlayarak "O hesap aktif kullanılmayan bir hesap. Aramızda sorun yok" dedi.

    Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 3 sene önce evlendiği ve bir çocuğunun babası olan Burak Özçivit'in kız kardeşi Burçun Özçivit'i sosyal medya hesabı Instagram'da sildi. Aile meselesiyle gündeme gelen Evcen, konu hakkında sessizliğini bozdu.

    "YANSITILDIĞI GİBİ BİR SORUN YOK"

    Görümcesini Instagram'dan silen Fahriye Evcen, bu hareketiyle "Görümcesiyle kavga mı etti?" sorusunu akıllara getirdi. Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in kardeşi Burçun'la büyük bir tartışma yaşadığı ve onu sosyal medya hesabından sildiği iddiasına yanıt vererek "O hesap, aktif kullanılmayan bir hesap. Yazıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Aramızda yansıtıldığı gibi bir sorun kesinlikle yok" dedi.

    Burçun Özçivit, 5 sene önce hayatını birleştirdiği Ahmet Deniz'den 4 ay önce boşandı. Özçivit'in bu evliliğinden Açelya adında bir kızı var.

    Instagram'da görümcesini silen Fahriye Evcen sessizliğini bozdu: Aramızda sorun yok

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Burak Özçivit Fahriye Evcen Sosyal Medya kavga Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (33)

    Bilmem:

    Aslında fahriye nin görümcesi ile olan ilişkisi bizi hiç ilgilendirmiyor

    38
    15
    yanıtYanıtla
    RUMUZ:

    Aman Allahım çok büyük bir sorun. Ne olacak şimdi. Devletler yıkılacak oooooo mu god...

    24
    16
    yanıtYanıtla
    Avni:

    tam melislik haber.boş haber.

    31
    2
    yanıtYanıtla
    Kız kurusu meloş:

    Merhaba Tatlım

    yanıt1
    yanıt3
    Hovarda kız Aslı:

    MERHABA

    yanıt0
    yanıt1
    Avni:

    ne oluyo la

    yanıt0
    yanıt3
    İlhan:

    Bizene gorumcesinden hatta kendinde ilgilendirmiyo habermi şimdi bu korona varken

    27
    1
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    Sanal şizofrenler...

    8
    14
    yanıtYanıtla
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Vay be habere bak instagram dan silmiş,içimiz parçalandı gerçekten

    19
    1
    yanıtYanıtla
    AĞLAMA YAR AĞLAMA:

    ÇOK MU ÜZÜLDÜN LA

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title