Haberler

F1 Pilotu Massa Etiler'de Mobilya Mağazası Açtı

F1 Pilotu Felipe Massa, Beyaz Saray'ın Mobilyacısı Olarak Tanınan Poltrona Frau'nun Türkiye Mağazasını Açtı.

F1 pilotu Felipe Massa, Beyaz Saray'ın mobilyacısı olarak tanınan Poltrona Frau'nun Türkiye mağazasını açtı.

Beyaz Saray'ın ve Avrupa Parlamentosu'nun mobilyacısı olarak adını duyuran İtalyan deri mobilya devi Poltrona Frau, Türkiye'deki ilk mağazasının kapılarını bu kez bünyesine kattığı kendisi gibi üç dev ismin tanıtımı için açtı. İlerleyen teknolojiye rağmen hala el işçiliği ile deri mobilya üreten Poltrona Frau, kuruluşları ve kökleri 19. yüzyılın başlarına dayalı Alias, Gufram ve Thonet adlı dünya markalarının tanıtımını medya ve cemiyet hayatının tanınmış simaları ve ünlü F1 pilotu Felipe Massa ve ekibinin katılımıyla gerçekleştirdi. Poltrona Frau Türkiye Distribütörü BMS A.Ş. Ceo'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Işık, bu görkemli gecede ev sahipliği yaptı. Işık, mobilyanın dev markası Poltrona Frau'nun, ev ve ofis mobilyasının yanı sıra üst sınıf dev otomobil firmaları Ferrari, Maserati, BMW, Mini Cooper, Rolls Royce ve Lancia'nın iç koltuk deri kaplamalarını da mükemmel el işçiliğiyle yaptığını belirtti. Cantieri Riva, Azimut, Ferretti'yi içeren seçkin üst teknelerin ve Agusta A 109 Power Executive'i içeren helikopterlerin, Alitalia, Japon Havayolları, Singapur Havayolları ve diğer üst sınıf havayollarının iç mekan tasarımlarıyla da tüm dünyada tanındığını belirttiği firmayı katılımcılara anlatan Neslihan Işık, "Tasarım ikonu Frau, otomobil döşemesinde kullandığı deriyi mobilya üretiminde de kullanıyor. 2006 yılında BMS ile Türkiye mobilya pazarına sıkı bir giriş yapan mobilyanın dev markası Poltrona Frau, Strasbourg Avrupa Parlamentosu, Hollanda Parlamentosu, Seul Ticaret Merkezi, Paris Senatosu ve Uluslararası Toplantı Salonu, Paris Fransa Menkul Kıymetler Borsası, Hollanda Parlamentosu, Londra İngiliz Müzesi, Londra Trust House Forte, Madrid Thyssen Bornemitza Müzesi, Seul World Ticaret Merkezi, New York LVMH Genel Müdürlükleri, Los Angeles Paul Getty Center, Los Angeles Walt Disney Konser Salonu, Milano İtalya Menkul Kıymetler Borsası, Floransa Palazzo Pitti, Roma Musei Vaticani (Roma Vatikan Müzesi), Roma Parco della Musica Oditoryumu, Valencia Reina Sofia Tiyatrosu gibi dünyanın bir çok yerindeki tiyatro, konser salonu ve müze gibi kamuya açık yerlere dekorasyon hizmeti de veriyor" şeklinde konuştu.

F1 Pilotu Felipa Massa, açılış nedeniyle Formula 1 şapkasını imzalayarak hayranlarına dağıtırken, mobilyalara oturarak kısa süre dinlendi.

(MH-CİN-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title