Haberler

Evliliği Bir Saat Süren Damat Adayının Anlattıkları Müge Anlı'yı Güldürdü

Güncelleme:

Altınları alıp kaçan gelinle evliliği bir saat süren damat adayının anlattıkları hem program sunucusu Müge Anlı'yı hem de stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlısert programının bugünkü bölümünde eğlenceli anlar yaşandı.

GÜLME KRİZİNE GİRDİLER

Müge Anlı'nın programına katılan Sinan Polat'ın evlenmek istediği kızla evliliği bir saat sürdü. Damat adayı Sinan'ın altınları alıp kaçan gelinle yaşadıklarını anlatırken, Müge Anlı ve stüdyodaki herkesi güldürdü.

O anlardan kareler;

Evliliği Bir Saat Süren Damat Adayının Anlattıkları Müge Anlı'yı Güldürdü

Evliliği Bir Saat Süren Damat Adayının Anlattıkları Müge Anlı'yı Güldürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Polat Müge Anlı TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Seda:

Programi takip eden biri olarak bu evlilik dolandiriciligina hic uzulmedim. :) Pazardan domates almak gibi evlenmek istiyorlar. Yok genc olacakmis yok tarlaya gidecekmis. :) Parayla kadina satin aliyorlar. :) Yasli adamlar bile karilari olunce hemen o ay parayla kadina satin almaya cikmislar. Bir de gulerek anlatiyorlar. :) Valla oh olmus iyi olmus. Evlilik kurumuna mal satin alimi gibi bakmamayi tanisarak severek insanca evlenmeyi ogrensinler.

34
8
yanıtYanıtla
DR:

bi kız gördünüz mü dibiniz düşüyor, Türk kızlarına kramp mı girdi de gidip Allahın suriyelisi ile evleniyorsunuz. işte böyle Allah belanızı verir

28
9
yanıtYanıtla
Ne doktoru:

Gezbanların dırdırı vırvırı çok doktor bilmezmisin

yanıt0
yanıt0
intörn doktor:

kazıklanmaktan iyidir dostum :)

yanıt0
yanıt0
Aslanbey:

Ne altini be! alacaksin Arabi iceceksin sarabi. Arap demek tersinden oku para. Dünyada türk milleti gibi asil bir milletdaha yok!

10
12
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

bu gibi programları seyredip bu ekran hokkabazlarına prim verip reyting yaptırmayın. millet sizin ailevi meseleleriniz üzerinden ceplerini dolduruyor.

6
15
yanıtYanıtla
Gulay:

Hiç hatay dan başka yer yok herhalde kız alinanacak gittin koşun hataya kızlar bekliyor allah insanalara akıl fikir versin iyisi olsun kötüsü olsun

9
1
yanıtYanıtla
Gısganan çoh:

Orda avrat ucuzmuş bende gidip bidane alıcam

yanıt1
yanıt1
deniz:

Birileri yaşayarak öğrenecek, birileride görüp duyup ibret ve örnek alacak (kendilerini hep iyilerine :) layık gören erkekler) sizedir bu ibret

6
1
yanıtYanıtla
TALİPLİ:

Benim de nedense karşıma hiç talipsi birşey çıkmıyor.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title