Haberler

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı evde olan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, spor salonuna gidemediği için evinde amuda kalkarak artistlik hareketler yaptı. Kıvrak vücuduyla dikkat çeken oyuncu, pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Bu zamana kadar birçok dizide rol alan ve Çukur'daki Sena rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, koronavirüs salgınının Türkiye yayılmasının ardından kendisini eve kapattı. Bu süreçte sağlıklı beslenmeye ve sporunua özen gösteren oyuncu, en doğal hallerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

AMUDA KALKIP POZ VERDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile etkileşim halinde bulunan oyuncu, yaptığı spor hareketleriyle dikkat çekti. Evinde mini şortuyla spor yapan Dilan Çiçek Deniz, kapıdan destek alarak amuda kalktı. Boyunun uzunluğunu, vücudunun kıvraklığını da sergileyen pozlar veren Dilan Çiçek Deniz, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İşte Dilan Çiçek Deniz'in pozları...

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Evinde spor yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, amuda kalkarak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dilan Çiçek Deniz Türkiye Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (35)

Gerçek avni:

şu vücudunuzu niye sergiliyorsunuz.bunu sosyal medyada yayınlamanın ne anlamı var.

18
3
yanıtYanıtla
Dilan:

Sen niye tıklayıp bakıyorsun şebelek

yanıt16
yanıt6
Gerçek:

döverim la seni

yanıt2
yanıt3
ASLAN:

Sana ne? pis çomar

yanıt0
yanıt0
HABERCİ:

HABER DEĞERİ YOK.

15
0
yanıtYanıtla
Ersin:

demekki unutulunca vücudunu sergilemek gerekiyor bu cenahta

11
0
yanıtYanıtla
Tuba:

Daha napacaklarını şaşırmışlar:)

10
1
yanıtYanıtla
Gerçek Avni:

mrb.yaş kaç la.ben avni.

yanıt4
yanıt1
avni ikile:

burdan bile yolunuzdasınız heee düşüyo mu :DD

yanıt4
yanıt0
Bumot:

Iyi olmuş, beynine biraz kan giderse akıllanır.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title