Haberler

Evlerinin tavanı çöken anne ile oğul ölümden döndü

Güncelleme:

Mersin'de tek katlı bir evin tavanının orta kısmı aniden yere çöktü. Olay sırasında evin salonunda bulunan anne ile oğlu hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mersin'de tek katlı bir evin tavanının çökmesi sonucunda anne ve oğlu yaralandı. Tavanın orta bölümünün tamamı yere çökerken, şans eseri olayda can kaybı yaşanmadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Hal Mahallesi 6030 Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir evde meydana geldi. Öğle saatlerinde aniden evin salonunun tavanı çöktü.

YARALI ANNE-OĞUL HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sırasında salonunda bulunan 65 yaşındaki Zeynep Gökçe ile oğlu Reşit Gökçe (35) çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı anne ve oğlu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de incelemelerde bulundu.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Tavanın orta bölümünün tamamı yere çökerken, şans eseri olayda can kaybı yaşanmadı. Yaralı Reşit Gökçe'nin annesini ziyaret için oraya geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin Gökçe Haberler

500

Yorumlar (7)

Hakkı Dayı:

hazreti ömere bal şerbeti ikram etmişlerde,”benim halkım bunu içemedigi için benim içmem dogru olmaz deyip içmemiş”Allah bizlere halkını düşünen yöneticiler nasip etsin.

7
0
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

Amin.

yanıt5
yanıt0
BRS 16:

YA MİLLET OLARAK TESADÜFEN YAŞIYORUZ MALZEMEDEN ÇALIM KEYFİMİZE BAKALIM ZİHNİYETİ SONRADA BAŞIMIZA BİR OLAY GELDİM BU BELA BENİ NERDEN BULDU DÖNÜP ARKAMIZA NE YAPTIK DİYEN YOK

4
0
yanıtYanıtla
menzilci sofi:

subanallah, yüce rabbim korumuş. allah muhafaza 3 harflilerin işi olabilir

0
4
yanıtYanıtla
Q8 lik demir kullanımıştır:

Deniz kumu zaaten kullanılmıştır. Bir de diğer malzemelerden çalındığını düşünün.

1
0
yanıtYanıtla
usta:

deniz kumu değil. kireç kullanmışlar burada. . yağmur yağınca çökmüş

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

imar barışı allah korusun yıkılması gereken yerlere bile iskan ruhsat sonuç vahim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title