Haberler

Evden Kaçan Maymun Ortalığı Birbirine Kattı

Bayrampaşa'da Sahibinin Bir Anlık Dalgınlığından Faydalanarak Kafesinden Kaçan Nişan Hediyesi Maymun, Mahalle Sakinlerini Alarma Geçirdi.

Bayrampaşa'da sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kafesinden kaçan nişan hediyesi maymun, mahalle sakinlerini alarma geçirdi. İtfaiyenin yoğun çabalarına rağmen ağaçtan indirilemeyen maymunu, vatandaşlar biri muz yardımıyla yakalamaya çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Babası Ahmet Derman gibi doktor olan Bilcihan Derman, bir süre sonra önce nişanlısının hediye ettiği maymunu Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan Caddesi Acı Çeşme Sokak'ta bulunan evinde beslemeye başladı. Bin YTL karşılığında Mısır Çarşı'ndan alınan 5 aylık maymun, dün akşam saatlerinde sahibinin kendisini beslediği bir sırada boşluktan yararlanarak kafesinden kaçtı ardından pencereden dışarı atladı. Bilcan Demircan ve ailesi, evlerinin yakınında bulunan bir ağaca çıkan maymunlarını, yakalamak için uzun süre

uğraştı. Gece geç saatlere kadar süren çabalara rağmen ağaçtan indirilemeyen maymun için, sabah saatlerinde itfaiyeye haber verildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri de maymunu çıktığı ağaçtan indirmek için çalışmalarına başladı. Ancak ağaçta bir kaybolup bir görünen maymunu yakalayamayacaklarını anlayan itfaiye ekipleri, çalışmalarına son vermek zorunda kaldı. İtfaiye ekipleri bölgeden uzaklaştıktan bir müddet sonra devreye çevredeki vatandaşlar girdi. Maymunu çıktığı ağaçtan indirme operasyonunda ortaya

ilginç görüntüler çıktı. Şaşkın bakışlar altında eline aldığı bir muzla ağaca çıkan bir mahalleli, maymunu yanına çağırmaya çalıştı. Ancak çok sevdiği muza kanmayan maymunu yakalayamayan vatandaş da bir süre sonra bu çabasından vazgeçti.

Maymunu yakalamak için seferber olan başka bir vatandaş ise ağacın yanında bulunan binaya çıkarak elindeki sopa ve boruyla ağacın dallarını sallayarak maymunu yakalamaya çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen ağaçtan indirilemeyen maymunu, kendi halinde bırakan sahipleri ve mahalleli bölgeden ayrıldı.

Bilgehan'ın annesi Sevinç Derman, "Kızıma nişan hediyesi olarak geldi. 5 aylık maymunu hediye diye eve getirdiler. Akşam severken yiyecek verirken, hiç anlamadık bir anda kaçtı gitti. Çok üzüldük. Çıktığı ağacın üzerinden indirmeye çalıştık ama bir türlü indiremedik" dedi.

(KT-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title