Haberler

Kayıp 3 kız çocuğu, 12 erkeğin uyuşturucu partisi yaptığı evde bulundu

Güncelleme:

Düzce'de yaşları 14 ile 16 arasında olan 3 kız çocuğu 22 Kasım'dan beri kayıptı. İlçedeki bir eve baskın yapan ekipler, kaçan 3 kız çocuğu ile uyuşturucu partisi yapan 12 erkeği bir arada buldu. Erkeklere cezai işlem uygulanırken, çocuklar devlet koruması altına alındı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde oturan M.Y (14), ablası H.Y (16) ve kuzenleri M.Y.'nin (15) aileleri, kızlarının 22 Kasım günü evden çıktıklarını bir daha geri gelmedikleri ihbarında bulundu. Düzce Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 kızın Düzce Aziziye Mahallesi'nde bir eve girdiklerini tespit etti.

UYUŞTURUCU PARTİSİNDE YAKALANDILAR

Jandarma tarafından eve yapılan operasyonda A.Ş. (28), U.K. (25), İ.A. (33), B.K.Ç. (35), S.Ö. (32), E.A. (36), V.D. (35), E.D. (29), M.C. (23), B.B. (24) Z.K. (26) ve Y.U. (35), 3 kız çocuğu ile uyuşturucu partisi yaparken yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramada 2 adet tabanca ile 4 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi.

YURDA GÖNDERİLDİLER

15 kişi jandarmada yapılan sorgularının ardından Düzce Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemece verilen karar sonrası 3 kız çocuğu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na ait yurda gönderilirken, 'Uyuşturucu kullanma ve bulundurma, çocuğun alıkonulması' suçlamalarından hakim karşısına çıkan 12 erkek şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca 12 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle toplam 37 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynaşlı Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (30)

VATANDAŞ:

İSTANBUL ARNAVUTKÖYDE 13 YAŞINDAKİ KIZ VE ANNESİ MAHSUM BİRİNE İFTİRA ATTILAR SONRA AİLEDEN YÜKLÜ MİKTARDA MAL TALEP ETTİLER VERİLMEYİNCE YALAN YANLIŞ BASINA VERDİLER MAHKEME DEVAM EDERKEN KIZIN HER TÜRLÜ ALKOL VE LGBT DERNEK ORTAMINDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI ANNE KIZ FRANSAYA GİTTİ ADAM DELİLSİZ ŞAHİTSİZ YARGILANIYOR BU GİBİ KIZLAR VE ANNELERİ ÇOK TEHLİKELİ TOPLUM ADINA HADİ BU GİBİ ZİHNİYETİ DURDURUN HERKES İÇİN EŞİT ADALET OLSUN

55
4
yanıtYanıtla
Bot misin:

Bot misin? kaset misin? "Bu yaziyi falanca kisiye gondermezsen basina soyle-boyle belalar gelir" benzeri yorumunu tekrarlamaktan bikmadin mi arkadas?

yanıt6
yanıt3
HALK:

DEVLET LGBT DERNEKLERİNDE SÖMÜRÜLEN ÇOCUKLARIDA GÖRSÜN BU DERNEKLERİN BÜNYESİNDE YÜZLERCE ÇOCUK İSTİSMAR EDİLİYOR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ADI ALTINDA HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPAN FEMİNİST DERNEKLERİDE KONTROL ALTINA ALSIN

41
5
yanıtYanıtla
Tt:

Böyle insanlarin Allah belasini versin , kizlar gerizekali tamam Ama bunu kullanan adiler cezalandirilmali

38
3
yanıtYanıtla
Sümsüklü:

Neden bu zehirli sarmaşıkları korumaya alıyor devlet ? Kendi tercih etmiş o yolu. 18 e gelince yine devam.edecek can yakmaya. Evden kaçmış o yolun yolcusu.

16
19
yanıtYanıtla
Köpek:

Adı pislik içiren yavsaklara laf söyleyeceğine küçük çocukları mi hatalı buluyorsun

yanıt15
yanıt3
şeyh edebali:

insanı yaşat ki devlet yaşasın. . .

yanıt8
yanıt2
biri:

zayıfları suçlamak sana yakıştı

yanıt0
yanıt1
Adalet:

Tabiya annenin vurduğu terliği silah sayan babanın attığı tokadı canilik olarak sınıflandıran bi toplum oluştu çocukların da uyuşturucu ve fuhuş batığında olması da çağdaşlık olarak görünen bi topluluk oluşturdunuz İstanbul sözleşmesi ve eserleri. Devem tekbir doğru dürüst evlat yetiştirmeyen ciye kadar

31
4
yanıtYanıtla
bağımlı eşekler:

dünyada gençlık için en tehliklei şey bağımlılıktır. bağımlı insan eşek gibidir nerye çekersen oraya gider. devlet sigara alkol uyuşturucu kumar- cinsi sapıklık gibi her türlü bağımlılığı önlemek için gerekli önlemi almak zorundadır. sonuçta bunlar olur. bu kızlar uyuşturucuya alıştırılmıştır. bunu yapan bu erekelr içindedir. opisliklerin gerekli cezayı alması gereklidir

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title