Haberler

"Evde kalın, temas etmeyin" çağrılarına rağmen bir grup Zeytinburnu'nda halay çekti

Güncelleme:

Uzmanlar koronavirüsten korunmak için sık sık "Evde kalın, temas etmeyin, sosyal mesafeyi koruyun" çağrısı yapıyor. Ancak İstanbul Zeytinbunu sahilinde yeni evlenen çift yakınlarıyla halay çekti.

Koronavirüs uyarılarına kulak asmayan yeni evli çift, Zeytinburnu sahilinde halay çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye'de de 947 kişide görülürken hastalıktan hayatını kaybeden sayısı 21'e yükseldi.

Uzmanlar ise salgının daha fazla yayılmaması için sık sık evde kalınması, temas edilmemesi ve 1,5 metrelik sosyal mesafenin korunması tavsiyesinde bulunuyor. Ancak bu uyarı ve tavsiyelere uymayanlar da hala var.

HALAY ÇEKTİLER

Muhabir Gülşah İnce'nin sosyal medyadan paylaştığı videoda İstanbul Zeytinburnu sahilinde yeni evli çift gelinlik ve damatlıklarıyla halay çekti. Çift, ve yanındakiler uyarılara adeta kulak arkası etti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Zeytinburnu Koronavirüs İstanbul Türkiye Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (17)

Onur:

kesin kürttür bunlar

27
7
yanıtYanıtla
Cizreli:

Hayırdır Kürt olsa halay cekemezmi

yanıt4
yanıt6
CİZRELİYE CVP:

Bela oldunuz bu memleketin başına her yerde problemsiniz.

yanıt2
yanıt2
Adinizi yaziniz:

Umarim hepiniz o halayin bedelini baskasina odetmeden kendiniz odersiniz

20
0
yanıtYanıtla
VRL 66:

100 kişi mi ? Kes 315000 TL ceza ve Kapat Kapalı bir Depoya Birbirlerine Bakterilensinler !!!

20
0
yanıtYanıtla
demir ezen:

milletin mumla ibadetine de karısır olmussunuz . .

0
13
yanıtYanıtla
beyin bedava:

batsın ibadetiniz ya gidin evinizde yapın ibadetinizi, kıt mısınız nesiniz anlamadım gitti ya

yanıt1
yanıt0
efe bozkurt:

dünyayı yakarsa cahiller yakar

12
0
yanıtYanıtla
SAĞSALİM:

Bu insanlar bir de üreyecek . .

9
1
yanıtYanıtla
hasan:

tespit edin verin para cezasını caydırıcı olsun görürüm o zaman.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title