Haberler

"Ev hapsinden neden kaçtınız" diyen gazetecilere tepki gösterdi: "Anana sor"

Güncelleme:

Mersin'de ev hapsinden kaçarak, bir adamın parasını çalan şahıs emniyet çıkışı gazetecilerin "Ev hapsinden neden kaçtınız" sorusuna sinirlenerek "Anana sor, anan iyi bilir" diye cevap verdi.

Mersin'de ev hapsinden kaçarak, dere kenarında bekleyen adamın parasını ve özel eşyalarını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen bir kişi, polislerin titiz çalışması sonucunda yakalandı.

711 LİRAYI ALDI

Polis merkezine başvuruda bulunan müşteki S.D., 29 Eylül'de Müftü Deresi üzerinde yürüdüğü sırada bir erkek şahsın yanına gelerek biraz sohbet ettiğini, ardından içinde 711 lira para ile özel eşyalarının olduğu poşeti elinden çekip alarak kaçtığını söyleyerek, şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki bütün güvenlik kameralarını inceledi.

"ANAN İYİ BİLİR"

Yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda şüphelinin daha önce de aynı suçtan birçok kaydı bulunan E.H. olduğu, şahsın şu anda ev hapsi cezasında bulunduğu belirlendi. 2 gün önce yapılan operasyonda yakalanan şahıs, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından E.H., adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı gazetecilerin "ev hapsinden neden kaçtınız" sorusuna "ne kaçması" diye cevap veren şüpheli, "kapkaç yapmadın mı" sorusuna da "anana sor, anan iyi bilir" diye cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Müftü Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

DJ BORİS BREJCHA:

HAYIR BÖYLE İNSANI TOPLUMA GERİ DE KAZANDIRAMAZSIN .

6
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Systemi oturmus gercek devlet duzeni olan ulkelerde , saniklar , Emniyet - Cezaevi - Mahkeme arasinda kimseye gosterilmeden direct olarak mahkeme salonuna asansorlerle cikarilirlar..Bu binalarin altinda otoparka getirilirler, girisleri-cikislari kimse goremez..

4
2
yanıtYanıtla
Gülcan:

Allahın belaları asalaklar

6
0
yanıtYanıtla
ALPASLAN:

HAK ETTİKLERİ BİR CEZA UYGULAMASI OLMALI ASALAKLAR GİBİ İÇERDE YE İÇ YAT YOK BÖYLE BİR DÜNYA. . . .

5
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

BU TİPLER ISLAH OLMAZ TOPLUMA FALAN KAZANDIRILMASI İMKANSIZ. EŞŞEGİ YARIŞ ATI YAPAMAZSINIZ

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title