Haberler

Antalyaspor Başkanı'ndan Eto'o'ya 50 TL Bayram Harçlığı

Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kendisiyle bayramlaşan Eto'o'ya 50 TL bayram harçlığı verdi.

Antalyaspor'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, kulüp başkanı Gültekin Gencer'in elini öpme girişimde bulunarak 50 TL bayram harçlığı aldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da, Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Başkanvekili Bahattin Bayraktar, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek, A takım kadrosu, yöneticiler ve teknik heyet tam kadro katıldı.

"GALİBİYET HEDİYESİ İSTİYORUZ"

Törende konuşan başkan Gencer, camia olarak tüm Antalya'nın bayramını kutladığını belirterek, "Her ne kadar geçen hafta bir kaza olmuş olsa da, bu kazalar bize uyarı anlamıydı. Bu camia daha büyük başarılara layık. Bize vereceğiniz en büyük hediye Medicana Sivasspor karşısında alınacak galibiyettir. Biz buna inanıyoruz. Daha büyük başarılara imza atacaksınız." dedi.

Teknik direktör Yusuf Şimşek ise, güzel günde birlikte olduklarını ifade ederek, sezona iyi başladıklarını yarın camiaya galibiyet hediyesi vereceklerini kaydetti.

"HAYATTA HER ŞEY İYİ GİTMEYEBİLİR"

Takım kaptanı Samuel Eto'o ise yaptığı açıklamada, "Antalyaspor'un tüm aile bireylerini burada görmekten mutluyum. Şuan ligde iyi gidiyoruz. Hayatta her şey bazen iyi gitmeyebilir. İstediğimiz şey işlerin kötü gittiği anda da ailemizi yanımızda görmektir. Ama biz işlerin kötü gitmemesi için elimizden geleni yapacağız. Herkese iyi bayramlar." diye konuştu.

"ETO'O'YA BAYRAM HARÇLIĞI"

Konuşmaların ardından bayramlaşmaya geçildi. Protokol, bayramlaşma için sıraya girerken, ilk olarak bayramlaşan teknik heyet oldu. Eto'o da protokol ile bayramlaştığı esnada başkan Gencer'in elini sıktı ve ardından öpmeye çalıştı. Başkan, elini öptürmeyerek sempatik tavırlar sergileyen Eto'o'ya 50 TL harçlık verdi. Parayı alan Eto'o bayramlaşmaya devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Yusuf Şimşek Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (5)

Kaymakam kaymakamoğluMobil-IOS:

Eto diye yazılır "Adam" diye okunur.

27
1
yanıtYanıtla
müslümanoğlu:

pinti başkan bari 200 tl vereydin

2
2
yanıtYanıtla
sesesyMobil-ANDROID:

o paralari fakir fukaraya ver baskanim

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ETO SERİKĞİN SARABALI KÖYÜN DEN DİR KURBANI DA SARABALI KÖYÜNDE KESMİŞTİR

0
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

garibana elini bile öptürmez para vermemek için.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title