Haberler

ETİK ve İTİBAR Derneği Yoluna Haber Atölyesi ile Devam Ediyor

Güncelleme:

2009 yılından bu yana "odağına haberi koyarak" çalışan Haber Atölyesi, nitelikli müşteri portföyüne Etik ve İtibar Derneği'ni (TEİD) ekledi.

Ülkemize yönelik "İtibar" algısının, en iyi seviyede oluşmasını sağlamak amacıyla 2010 yılında kurulan TEİD, evrensel iş etiği ilkelerinin, toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanması amacıyla çalışmalarını yürütmektedir. TEİD'in; Akbank, Anadolu Endüstri Holding, Bilim İlaç, Borusan Holding, Bosch, Siemens, Deloitte, Ergo Grubu Holding, Ernest & Young, Microsoft, Sabancı Holding, Turkcell gibi Türkiye coğrafyasının İktisadi hayatta önemli aktörlerinden olan toplam 22 kurucu üyesi bulunmaktadır. TEİD bugün 100'ü aşkın üye sayısıyla, kurullarıyla, temsilcikleriyle ve ulusal ve uluslararası ortaklıklarıyla, çalışma ve etki sahasını genişletmeye devam etmektedir.

Haber Atölyesi'nin hizmet verdiği müşteriler arasında; Akademetre Araştırma, Akdağlar Grup, Baltalı Gıda, Eva Gayrimenkul Değerleme, Evrenol Architects, Graniser Seramik, Hareket Proje Taşımacılığı, Hisar Çatal Kaşık Bıçak, Lansinoh, Onko Koçsel İlaçları, Oyun Kütüphanesi, Tureks Stone, Yalçınlar Group (BatıMahal-GölMahal) yer almaktadır. Haber Atölyesi aynı zamanda İstanbul Koruyucu Aile Derneğine de gönüllü olarak hizmet vermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilim İlaç Akbank Bosch Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title