Haberler

Ethem Sancak, 3 İsmin Gönderilmesiyle İlgili Konuştu

Güncelleme:

Ethem Sancak, Star ve Akşam'da yaşanan görevden almalarla ilgili "3 arkadaşa teşekkür ettim ayrılırken. Ben, benden çalan adama teşekkür etmem, gırtlağına sarılırım" dedi.

Star ve Akşam gazetelerinin sahibi Ethem Sancak, Mustafa Karaalioğlu ile birlikte görevden alınan Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmalarıyla ilgili ilk kez konuştu.

"PARA KONUSUNDA ÇATIŞMA OLMADI"

İşadamı Ethem Sancak, gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuştu. Görevden almalarla ilgili gündeme gelen iddialara cevap veren Sancak'ın açıklamalarını Twitter'daki hesabından duyuran Işık, Sancak'ın görevden alınan gazetecilerle para konusunda çatışdıkları iddialarının yalanladığını yazdı.

NELER YAŞANDI

Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile birlikte Akşam ve Star gazetesinin genel yayın yönetmenleri dün akşam saatlerinde görevden alındı. Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan ile birlikte grupla olan tüm ilişkileri kesilen Mustafa Karaalioğlu hakkında özellikle twitter'da birbirinden ilginç iddialar gündeme gelmişti. O iddialardan birisi de üç yöneticinin de şirketi zarara uğrattıkları hatta bazı promosyon paralarının kaybolduğuyla ilgiliydi.

İşte Ethem Sancak'ın açıklamalarından satırbaşları;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Karaalioğlu Yusuf Ziya Cömert Ethem Sancak Star Medya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

çal keke çal:

çalmak bizim işimiz 2002den beri

21
7
yanıtYanıtla
gökhan:

bal kabaklığıda size çok yakışıyor 1929 dan beri

yanıt2
yanıt2
salman:

Zeka problemi olan Gökhan, , 1929 dan beri ne olmus? Bak bakalım en son sol parti veya CHP hükümeti ne zaman mis? Bak bakalım bu ülkeyi sağ partiler ne zamandan beri yönetiyor ve bu ülke ne zamandan beri geri gidiyor.

yanıt2
yanıt1
emre sağMobil-ANDROID:

bu milletten çaldıklarınız konusunda bir gün hukuk da sizin gırtlağınıza yapışacak etheeeeeemmm.

22
5
yanıtYanıtla
Abdurrahman:

Gırtlağına sarılırım he?? Mahkeme , kanun yasa değil kendi kanunumu kendim yaparım! işte AKP l, ilerde de gördüğüm zihniyet ve uygulama tamda bu. Elbet birgün sizlerinde gırtlağına sarılıp çaldığını geri ver diyenler olacak, , çünkü bu ilahi adaletin gereğidir!

20
4
yanıtYanıtla
Ne Kanun kaldı ne nizam:

Hırsız hırsızdan çalarsa ayıp olur. Rezaya selam iftiraya devam

18
5
yanıtYanıtla
MustMobil-IOS:

Bu ne şimdi islami mafya mı?

19
2
yanıtYanıtla
türk:

yatacak yeriniz yok

16
3
yanıtYanıtla
SAMSUN:

çalanın mı ??? allah allah nasıl çalınır ki bi anlatsan HİÇ UZAK DEĞİL O KELİME BANA 17 ARALIKTAKİ GİBİMİ ACABA. AT YALANI (S) İNANANI KİMİN UŞAĞI OLDUĞUN BELLİ SNN

13
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazın:

asım : ee süpremen araba ne oldu süpermen : herşeyde anlaştik parayı yarın alıyorum. . . asım: araba nerde süpermen: müşteride asım: para nerde süpermen: yarın vericekler asım : araba nerde süpermen : müşteride asım : para nerde süpermen: e eeee yarin vericekler asım : oğlum ben zaten çalıyorum lan ! ŞİMDİ ETHEM DE DEMİŞTİR Kİ OĞLUM BEN ZATEN ÇALIYORUM. . . . ÇALINAN PARA ÇALINIR MI !!!!!!!!

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title