Haberler

Fahri Konsolos, Güvenlik Görevlisinin Silahıyla Başına Ateş Ederek İntihar Etti

Güncelleme:

Litvanya'nın Eskişehir'deki fahri konsolosluğunu yürüten eski Hisarlar Grup Üst Yöneticisi Zafer Türker, tarım fabrikasındaki güvenlik görevlisinin tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Litvanya'nın Eskişehir'deki fahri konsolosluğunu yürüten eski Hisarlar Grup Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Türker intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Çukurhisar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Hisarlar Grup'a ait tarım makineleri fabrikasına gelen 45 yaşındaki Türker, iş yeri girişindeki güvenlik görevlisinin tabancasıyla başına ateş etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 acil servis ekipleri, Zafer Türker'in hayatını kaybettiğini belirledi. Türker'in cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

SİLAHIN ZİMMETLİ OLDUĞU GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İFADESİNE BAŞVURULACAK

Jandarma ekiplerinin, Zafer Türker'in yaşamına son verdiği tabancanın zimmetli olduğu güvenlik görevlisinin ifadesine başvuracağı öğrenildi.

Bu arada, Hisarlar Grup hisselerinin büyük bir kısmı yaklaşık 2 yıl önce Hindistan'dan bir şirkete devredilmişti.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Litvanya CEO 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

TUNCTUNC:

Karde$im sebebi belli olmayan intihar ve benzer olaylari haber yapmayi. . adam ba$ina SIKMI$ eee ne yapalim aaaa $a$irip heycanmi duyalim yani. !!

4
19
yanıtYanıtla
AdınızıYazın:

sanamı yapıyorlar-haberi

yanıt4
yanıt0
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ.HADİ YAA:

Açıp okumama, gelip yorum yapmama özgürlüğüne sahipsin,sana göre tüm ülke başına sıksa ne yapalım sıktılarsa boş yere sıkmışlar dersin,2019 daha başında bu kaçıncı kendini öldürenler birde arabalarında öldürülenler var,hep can sıkıntısı işte canı sıkılan can alıyor.Okuma kafanı çevir görmezsin kimse zorla okutmuyor zorla yanında sesli okuyup işkence yapmıyor,özgürsün okumama haber almama özgürlüğünde var tv de bir kanal aç büyük ihtimalle denk gelmez böyle şeyler,sonuçta orada da haber var.

yanıt0
yanıt0
Harbi adam:

Dangalagin biri ülke ne hale geldi demiş ulan geveze adamı güvenlik görevlisinin vurmadiğı ne malum.Hemen ülke ne hale geldi deyin.Ulkede bir sorun yaşanıyorsa oda sizin gibiler yüzünden.

4
8
yanıtYanıtla
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ.HADİ YAA:

Komik, direksiyon şöförde ama yolcu suçlu.Bravo gaz pedalı ,fren pedalı ,göstergeler şöförde yolcu gaza mı bastı frene mi yoksa depo bitti yolcu mu farkedemedi?

yanıt0
yanıt0
Muro 1:

ULKENIN NEYI VAR HEPINIZIN KICINDA BEKCIMI GEZECEK CIBIL BOLLUK AZDIRDI SIZI BIZIM INSANIMIZA IYILIK BOLLUK RAHATLIK YARAMAZ BATAR NANKOR KORDURLER BASKALARINA SUCLAMAYI COK SEVERIZ PEKI SORUYORUM ULKE NE HALE GELDIDIYEN TEREZ SEN NEYAPTINIZ ULKENIZ IXIN NELERI FEDA ETTINIZ BOLUCUSUNUZ OGILIM OTESIYOK

3
9
yanıtYanıtla
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ.HADİ YAA:

Komiksiniz,hiç kusura bakmayın çok komiksiniz,kimin ne fedakarlık yaptığını o oturduğun yerden pc veya telefon yada vb bir cihazdan yorum yaparak bilemezsin,kimseye öyle adını söylermiş edasıyla bölücü diyemezsin kimse senin fikrini yolunu benimsemek zorunda değil,karşısında da bağırmayla haklı olamazsın,tokat attığın yerden gül beklersen de çoook beklersin,nankör de diyemezsin,herkes diyelim ki bolluk içinde senin kafana göre o zaman neden ucuz sebze meyve için evinden sıra bekleme pahasına tanzim noktalarına onca yol tepiyor? Öyle eline kılıcı alıp sallarsan eninde sonunda o kılıç sana değer. Çalıştığım yer de bir laf vardı bir olay üzerine söylenmişti hatırlayamadım ama laf şu; "bağıra bağıra gidersin abicim" 20yıl öncesi falandı neyse lafın sonrasında da kimse nereye gittiğine de bakmaz çok bağıranın.Biri sınavda 3 yalnış yaparsa o 1 doğru benden gidecek değil ya tabi yapandan gidecek...arabayı süren arabayı çarptım aa kolun kopmuş bişey olmaz feda olsun diyemez.

yanıt0
yanıt0
Muro 1:

OGLUM NEYIN BASISIN BILMEM SEN GURBETTE YASAYAN BEDAVAMI YASIYOR SANIYORSUN HASTANE PARA VERGISI VAR COCUK OKUTMAK PARA HER SEY PARAYLA SIZIN GIBILER KENDI CIFLIGINDE BEDAVA ARPA TEMEKTEN KISNIYORSUNUZ NIYE RAHATLIK VAR CUNKU YARIN DIYE BIR DERDINIZ YOK GURBETTE YARIN SOKAKTA KALIRSIN KENDI VATANINDA ISYAN EDEN SIZLER ZIBITMISSINIZ BIRDE OGLUM DIYE KONUSMA SENIN YASIN KADAR BENIM AYAKKABI NUMEROM VAR CIBIL BENIM ANAM BABAM BELLI YA SENIN?

4
7
yanıtYanıtla
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ.HADİ YAA:

Çok zorlandıysan gel gül gibi ülkende yaşa oy veriyon ya gel oy verdiklerinle iç içe olun,o refahtan huzurdan mahrum kalma gel ülkene,bak orada yaşamda çok zormuş gel burası çiçek bahçesi orada suriyeli afgan kardeşlerinde yoktur sevap işlemektende geri kalma hem.

yanıt0
yanıt0
Deniz demir:

Allah rahmet eylesin.Iyi insanlar erken terk ediyor bu dünyayı.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title