Haberler

Eski F.Bahçeli Alex: Sandviç Alamayacak Durumdaki Çocuklardan Yararlanan Hocalar Gördüm

Güncelleme:

Eski Fenerbahçeli Alex de Souza, Brezilya'da karşılaştığı cinsel istismar olayıyla ilgili "Sandviç alamayacak durumdaki çocuklardan yararlanan 'hocalar' gördüm." dedi.

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusu Alex De Souza'nın biyografi kitabı hem Brezilya hem de Türk spor kamuoyunu sarsmaya devam ediyor.

Dünya yıldızı oyuncunun, Marcos Eduardo Neves'in kaleminden çıkan ve Türkiye'de İndigo Yayınevi'nin yayımladığı biyografi kitabında, Alex'in Brezilya'da çocuk futbolculara yapılan cinsel istismarı anlattığı bölüm de yer alıyor.

Çocukken karşılaştığı cinsel istismar olayında Alex, "Sandviç alamayacak durumdaki çocuklardan yararlanan 'hocalar' gördüm" diyerek şunları anlatıyor:

"BABAMDAN BİR KERE TOKAT YEDİM"

"Karakterimi büyükannem, babam ve annem biçimlendirdi. Saygı ve dürüstlük evde her gün duyduğum sözcüklerdi. Babamdan tek bir tokat yedim. Altı yedi yaşlarındayken anlamını bilmeden babama 'İ.ne' diye hitap etmiştim. O yaşlarda duyduğun lafları tekrarlıyorsun; bunun üzerine sağlam bir tokat yedim ve hayatım boyunca hiç kimseye o sözcükle hitap etmedim. Bana vurduğu tek olaydı. Vurmak gerekir miydi, gerekmez miydi bilmiyorum ama benim durumumda işe yaradı.

Daha sonra o sözcüğün anlamını öğrendim. Futbol ayakkabısı, sandviç alamayacak durumdaki çocuklardan yararlanan 'hocalar' gördüm, her şey cinsel olarak çocuklardan faydalanmak içindi. Coritiba'da bana şunu söyleyen arkadaşlarım oldu; 'Şu i.neyi becerirsen birkaç çift spor ayakkabısı götürürsün.' Amatörlük dönemlerinde böyle şeyler çok oluyordu. Tanrı'ya şükür buna hiç ihtiyacım olmadı. AABB'deki salon futbolu beni pek çok şeyden korudu, fakat pek çok çocuk benim kadar şanslı değildi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title