Haberler

"Eşime göstereceğim" diyerek dışarı götürdüğü telefonu alıp kaçtı! Hırsızlık anı kamerada

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te cep telefonu satan dükkanlardan birine giren kimliği belirsiz kişi, aldığı cep telefonunu "Kapının önünde eşime göstereceğim" diyerek alıp kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Fatih'te cep telefonu satan çok sayıda işyerinden aynı yöntemle hırsızlık yaptığı ileri sürülen kişi kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak çalışma başlatırken, hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, İskender Paşa Mahallesi'nde 15 Eylül günü meydana geldi. Cep telefonu satan dükkana gelen bir kişi, eşi için telefon satın almak istediğini söyledi. Şüpheli, vitrinde bulunan cep telefonunu alarak kapı dışında bekleyen eşine gösterip geleceğini söyledi. Şüpheli dışarı çıkar çıkmaz kaçarak kayıplara karıştı.

HIRSIZLIK ANLARI İŞ YERİNİN GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, müşteri gibi içeri giren kişinin cep telefonunu alıp dışarı çıkması görülüyor. Sıraç Bilgin kamera kayıtlarını da yanına alarak şikayetçi olmak için polis merkezine gitti.

"KAPININ ÖNÜNDE BİR ANDA KAÇTI"

Bilgin, polis merkezinde benzer şekilde cep telefonu çalınan esnaf arkadaşıyla karşılaştı. Sıraç Bilgin "Önce ikinci el telefonlara baktı. Sonra sıfır 2 bin lira değerinde telefona baktı. 'Kapının önünde eşime göstereceğim' dedi. Kapının önünde bir anda kaçtı, yakalayamadık. Kendisini pastaneci olarak tanıttı. Aynı cadde üzerinde farklı bir model telefonu da başka bir telefoncudan yine eşime göstereceğim bahanesiyle aldığını öğrendik" diye konuştu.

HER YERDE ARANIYOR

Cep telefonu satışı yapılan birçok dükkandan hırsızlık yaptığı ileri sürülen şüpheli polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu İskender 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

6.FİLO:

Keşke tezgahın arkasında telefoncu hırsızın eşine gösterseymiş.

4
0
yanıtYanıtla
.,,.,..,.,.,..'''''''''''':

hırsız hapse girdiğinde telefoncu göstermesebile en yakın arkadaşı ona yeni çıkacak olan modeleri kesin gösteriri

yanıt2
yanıt0
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

YAHU EŞİME GÖSTERECEĞİM DEYİP TELEFONU ÇALIP KAÇIYOR. EŞİ TELEFONCUYA''MAHREMMİ''O GARI GELSİN İÇERİ SEN TELEFONU NEDEN HIRKIZA, KAPKAÇÇIYA VERİRSİN?

2
1
yanıtYanıtla
vb.:

belki telefonu sülalesine arkadaşlarına vb. yani başkalarına da göstermeye gitmiştir vb.

2
0
yanıtYanıtla
YAĞIZ:

FATİH GİBİ BİR YERDE BÖYLE YAPILIRMI AGA NEDEN İZİN VERİYORSUN TELEFONU DIŞARI ÇIKARTMASINA :)

0
1
yanıtYanıtla
KARA BEHCET:

Eşi yanımda ben gosterdim çok beğendi hafiften biraz kalın dedi yoksa çok beğendi

1
0
yanıtYanıtla
KARA BEHCET:

Bu nasıl bi taktik üç beş iki mi ...

0
0
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Esi evdeymis.

0
0
yanıtYanıtla
Gececi:

Yalnız adam da terlim var, nasıl yakalıyamadılar :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title