Haberler

Eş Başkanların Davası Ertelendi

Van’ın Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan’ın tutuklu yargılandığı dava 3 Kasım’a ertelendi.

Van'ın Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan'ın tutuklu yargılandığı dava 3 Kasım'a ertelendi.

Van'ın Erciş ilçesinde 12 Ekim 2015'te ilan edilen 'özyönetim' açıklamasına katıldıkları gerekçesiyle tutuklanan ve aralarında Erciş Belediyesi eş başkanları Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan ile belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 23 kişinin yargılandığı davanın dördüncü duruşması görüldü. Saat 10.00'da başlanan duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla katılması beklenilen tutuklular duruşmaya katılmazken, avukatlar ve tutuklu yakınları mahkemede hazır bulundu.

Duruşmada avukatlardan ek savunma istenmezken, mahkeme heyeti okunan mütalaadan sonra ara verdi. Dosyada bulunan CD kayıtlarının incelenmesi gerekçesiyle eş başkanlar Diba Keskin ve Abdurrahman Çağan ile birlikte tutuklu 11 kişinin tutukluluk halinin devamına karar verilerek, duruşma 3 Kasım tarihine ertelendi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diba Keskin Erciş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title