Haberler

Erol Bey'le Partner Olmak Çok Güzel

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nin Sezon Finaline Konuk Olan Pop Müziğinin Dev Sanatçısı Erol Evgin, Birlikte Program Yaptığı Pınar Altuğ'u Telefonda Duyunca Çok Sevindi.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NİN SEZON FİNALİNE KONUK OLAN POP MÜZİĞİNİN DEV SANATÇISI EROL EVGİN, BİRLİKTE PROGRAM YAPTIĞI PINAR ALTUĞ'U TELEFONDA DUYUNCA ÇOK SEVİNDİ.

Erol Evgin'le izlenme rekorları kıran bir programda partner olan Pınar Altuğ, canlı yayına telefonla katıldı ve Erol Evgin hakkında çok güzel sözler söyledi. Erol Evgin'le partner olmanın çok güzel ve gurur veren bir olay olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, 'Hayat ne kadar ilginç, küçüklüğümde Erol Evgin beni omuzlarına aldı diye arkadaşlarıma hava atardım. Şimdi ise onunla aynı programda birlikteyiz. Onunla çalışmak çok güzel ve keyifli. Her zaman kibar ve zarif. Hiç sinirlendiğini görmedim. Gerçekten de eşsiz bir insan!'dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title