Haberler

Erman Toroğlu: Şenol Güneş Yüzde 90 Beşiktaş'tan Ayrılacak

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Ben Şenol Güneş'in gelecek sezon Beşiktaş'ta kalacağını düşünmüyorum. Kalma ihtimali yüzde 10. Bir takım sorunlar var." dedi.

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in sözleşmesini uzatmak için birkaç kez masaya oturmak istedi. Ancak tecrübeli hoca, "Şampiyon olalım, sonra konuşuruz. İmza atmak kolay" diyerek sezon sonunu işaret etti. Yaşananların ardından ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin Kasımpaşa maçı sonrası sarf ettiği, "Arzu ettiği takdirde Şenol hocamızla devam edeceğiz" sözleri siyah-beyazlı taraftarları endişeye sevk etti.

TOROĞLU: KALMA İHTİMALİ %10

Taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesinin bir an önce uzatılmasını isterken, Beşiktaş yönetiminin bu konuda bir endişesi yok. Her fırsatta, "Hocamız ile yola devam edeceğiz. Sıkıntı yok" diyorlar. Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu ise A Spor'da, "Ben Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda kalacağını düşünmüyorum. Kalma ihtimali yüzde 10. Bir takım sorunlar var" dedi.

BİR YIL UZATMA HAKKI VAR

Beşiktaş, Şenol Güneş'le 2015- 2016 sezonu öncesi 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sezon başına 1.5 milyon Euro alan tecrübeli çalıştırıcıyla yapılan anlaşmanın 2 yılı sezon bitiminde dolacak. Siyah-beyazlılar, 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile mukaveleyi 1.5 milyon Euro ücret karşılığında 1 sezon daha uzatma hakkına sahip.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Erman Toroğlu Şenol Güneş Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title