Haberler

Erkeklerin kuaförde geçirdiği süre kadınları geçiyor

Güncelleme:

Yeni trendler ve güzellik anlayışlarıyla birlikte erkeklerin bakım anlayışı da farklı şekiller alırken değişimi en çok hisseden sektörlerin başında erkek kuaförleri geliyor. Erkeklerin kuaförde geçirdiği süre ise kadınları geçiyor.

Eskişehir'de kuaförlük yapan Hasan Yılmaz, değişen trendler ile birlikte erkeklerin kuaförde geçirdiği sürenin kadınlardan daha fazla olduğunu ifade etti. Yılmaz, erkeklerin her türlü bakımı kuaförlerde yaptırdığına dikkat çekerken, "Önceden erkekler, berberde en fazla yarım saat kalıyorlardı. Artık bu süre 2 saate kadar çıkmaya başladı" dedi.

ERKEKLER KUAFÖRDE 2'SAATE KADAR KALIYOR

Geçmişte erkeklerin kuaför anlayışı yalnızca saç kesiminden oluşurken, günümüzde ise erkeklerin talepleri farklılaşıyor. Cilt bakımından ağdaya, keratinden manikür ve pediküre kadar birçok hizmet erkekler tarafından talep ediliyor. Uzmanlar, erkeklerin kuaförde geçirdikleri sürenin geçmişte yarım saat iken günümüzde ise bakımlar ile 2 saati bulduğunu belirtiyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kuaför Hasan Yılmaz ise, tek tip berberlerin ortadan kalkmaya başladığına değinerek erkeklerin kuaförde geçirdiği sürenin kadınları geçtiğini öne sürdü.

Erkeklerin kuaförde geçirdiği süre kadınları geçiyor

"GELİN DAMADI BEKLİYOR"

Eskişehir'de kuaförlük yapan Hasan Yılmaz, işletmesinde keratin, cilt bakımı, saç maskesi, saç düzleştirme ve perma gibi birçok hizmet verdiğini ifade etti.

Erkeklerin bakıma daha fazla önem vermeye başladığını ve kuaförlerde 2 saate yakın zaman harcadıklarını belirten Yılmaz, "Artık kadınlar kadar erkekler de bakımlarına çok önem veriyorlar. Erkeklere keratin bakım, botoks bakımı, buharlı cilt bakımı, saç maskesi, yüz maskesi, saç düzleştirme gibi birçok bakım yapıyoruz. Önceden erkekler, berberde en fazla yarım saat kalıyorlardı. Artık bu süre 2 saate kadar çıkmaya başladı. Şimdi erkekler boya, perma, manikür-pedikür gibi bakımlar yaptırabiliyorlar. Önceden berberler sıradandı, tek tipti ama artık erkekler de kişisel bakımlarına önem verdikleri için bu değişti. Şimdi erkekler de kadınlar kadar kuaförlerde kalıyorlar ve bu süre 2 saate kadar çıkıyor. Burada saç kesimi için kadın ve erkek ayrımı yok. Mesela gelinle damat geliyor ve gelinin işi bittikten sonra damadı beklediği oluyor. Sene artık 2019 ve erkekler kendilerine özen göstermeye başladılar" şeklinde konuştu.

Erkeklerin kuaförde geçirdiği süre kadınları geçiyor

"BAKIM İYİDİR"

Kuaförde bakım yaptıran erkeklerden Murat Tanrıverdi, 15 günde bir bakım yaptırdığını ve bu değişen kuaför anlayışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tanrıverdi, "Bakım her zaman için iyidir. Kuaförüme 15 günde bir gelirim. Her zaman da bakımlar güzel bir şekilde yapılır. Sakal tıraşı, saç tıraşı, ağda, maske bu temizlikleri yaptırıyorum. Önemli değil 1 buçuk 2 saatimi alıyor ama memnun kalıyorum. Bu daha iyi oldu. Önceden yalnızca kılları yakıp kulak temizlemesini alıyorduk" ifadelerini kullandı.

Erkeklerin kuaförde geçirdiği süre kadınları geçiyor

"ERKEKLERİN BAKIMLI OLMASINI TERCİH EDİYORUM"

Erkeklerin değişen bakım anlayışının daha tercih edilir olduğunu ifade eden Gamze Altınok ise şu şekilde konuştu;

"Bence olması gerekenin geç kaldığını düşünüyorum. Bunu daha öncede yapmaları gerekliydi ama son yıllarda nedense erkeklerde bir kadın kadar bakım önem verildi. Bence çok doğru bir hareket. Bir erkeğin bakımlı olmasını bir kadın olarak tabi ki tercih ediyorum. Çoğunda görüyorum tabi ki yani artık bizimle birlikte insanların da bakış açıları değişti. Bu yüzden gayet mantıklı ve doğru cümleler kurmaya başladılar bakım konusunda. Artık daha iyi bilgilere sahipler. Yani artık eskisi gibi değil. Benimle birlikte erkek kardeşim, erkek arkadaşım aynı anda gelip aynı anda hizmet alıyoruz. Benim işlemim daha kısa sürüyor onlardan."

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Hasan Yılmaz Eskişehir Kuaför Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title