Haberler

Erdoğan, Lübnan'daki Türk Birliğini Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Ziyareti Çerçevesinde Sur Kenti Yakınlarındaki Türk İstihkam ve İnşaat Birliğini Ziyaret Ederek, Askerlerle Bayramlaştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan ziyareti çerçevesinde Sur kenti yakınlarındaki Türk istihkam ve inşaat birliğini ziyaret ederek, askerlerle bayramlaştı.

Erdoğan, Başbakanlığa tahsis edilen Türk helikopteriyle güney Lübnan'ın Sur kentinin yakınlarındaki Şahikiye köyünde konuşlanan Türk birliğini ziyaret etti.

Milli Savunma Bakan Vecdi Gönül ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile birlikte bölük komutanı Binbaşı Serdar Fatih Yılmaz tarafından karşılanan Erdoğan, BM bünyesinde görev yapan birliğin tören mangası tarafından karşılandı.

Erdoğan, askerleri ''Merhaba, bayramınız kutlu olsun'' diye selamladı. Erdoğan, daha sonra Türk birliğinin ziyaret defterini imzaladı. Burada, Başbakan Erdoğan'a, Binbaşı Yılmaz tarafından BM armalı şapka hediye edildi, Erdoğan da Türkiye'den getirdiği gümüş bir tabağı Binbaşı Yılmaz'a verdi.

Erdoğan, daha sonra askerlerle beraber öğle yemeğine yedi. Erdoğan, rosto, salata, pilav ve tulumba tatlısından oluşan mönüyü yedi.

Yemekten sonra, Binbaşı Yılmaz tarafından, Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlara BM'nin Lübnan'daki barış gücü UNİFİL bünyesinde görev yapan 261 kişilik birliğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verildi. Erdoğan, birliğin revir, yemekhane, yatakhane idari bölümlerini de gezdi.

Yaklaşık bir saat birlikte kalan Erdoğan yine tören mangası tarafından uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title