Haberler

Erdal Beşikçioğlu, başrol oynadığı Behzat Ç. dizisinin kadrosunda ayrılıyor mu?

Güncelleme:

6 yıl aradan sonra BluTV ile geri dönen Bahzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun kadrodan ayrılacağı yönünde iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylentilere göre senaryodaki değişikliklerden rahatsız olan oyuncu, kadrodan çıkmak istiyor.

Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun yeni sezon bölümleri internet ortamında ekrana gelen Behzat Ç.'nin setinde kriz çıkardığı iddia edildi. Kulislerdeki söylentilere göre oyuncu, senaryoda kendisinden habersiz yapılan değişikliklerden rahatsız oldu.

İKNA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Senaryoyla ilgili sıkıntıların olduğu ve Erdal Beşikçioğlu'nun kendisine danışılmadan alınan kararlardan da rahatsız olduğu belirtilirken, usta oyuncunun diziden ayrılmak istediği öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre bir süredir bu gelişmenin gizli tutulduğu ve çözüm arandığı ifade edildi. Erdal Beşikçioğlu'nun diziye devam etmesi için ikna edilmeye çalışılıyor.

Erdal Beşikçioğlu, başrol oynadığı Behzat Ç. dizisinin kadrosunda ayrılıyor mu?

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

5 Ocak 1970'te doğdu. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Mezun olduğu yıl 1993'te Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda ise Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev yaptı. Hayat Var, Eve Giden Yol, Barda gibi ünlü filmlerde rol aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam eden Beşikçioğlu, Ayşe Kulin tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanılan Vali dizisinde 2006 – 2008 yılları arasında Vali Recep Yazıcıoğlu'nu canlandırdı. Bu rolü ile konuşulan ve beğenilen aktörü asıl büyük çapta üne kavuşturan dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi oldu.

Erdal Beşikçioğlu, başrol oynadığı Behzat Ç. dizisinin kadrosunda ayrılıyor mu?

2010'da, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanan dizide Beşikçioğlu, başrol karakter Behzat'ı canlandırdı. Sonrasında ise 46 Yok Olan, Kod adı Reaksiyon dizilerinde ve Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku isimli sinema filminde başrolde yer aldı. Halen tiyatro, televizyon ve sinema hayatına devam başarılı oyuncu ayrıca Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Erdal Beşikçioğlu şimdilerde yeniden çekilmeye başlanan Behzat Ç. dizisinde rol alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Devlet Tiyatroları İzmir Haberler

500

Yorumlar (8)

Ali Bildiren:

eee geriye ne kalıyor :0

5
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

BİR ÜLKE DAHA VİZELERİ KALDIRMIŞ SIRADA TANZANYAYLA PAPUA YENİ GİNE VAR

2
0
yanıtYanıtla
HKE:

mal eskiden oraya da gidemiyodn ac gözlü sürüngen :d

yanıt0
yanıt0
misafir:

o zaman diziyide bitirin erdal olmassa zaten behzat c biter. . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
hahaha:

paralı yayına gecınce zaten izlemeyi bıraktık tüp kafayamı para kazandırcaz

1
0
yanıtYanıtla
kara:

öyle bir sarsıldımki elim ayağım tutmuyor

0
0
yanıtYanıtla
Burkay:

Zaten final olmadı mı ?

0
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ya hacı abi yorumlar nerede bu arada

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title