Haberler

Enkazı Düzeltiyorum

Ertuğrul Sağlam, Takımını Teknik Direktör Tigana'nın Bıraktığı Sorunlardan Arındırmak İçin Büyük Çaba Sarf Ettiklerini Belirtirken, Duisburg Karşısında Alınan 1-0'lık Galibiyetten Mutlu Olmadığını Belirtti.

Ertuğrul Sağlam, takımını teknik direktör Tigana’nın bıraktığı sorunlardan arındırmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirtirken, Duisburg karşısında alınan 1-0’lık galibiyetten mutlu olmadığını belirtti.

Şube sorumlusu Celal Kolot ve genel sekreter Kenan Öner’e bilgi veren Sağlam "Şu anda tek pozitif olay takımın mücadele ruhunun ön planda olması. Sistem sorununu kısa sürede çözeceğiz. Eksik yönlerimiz var.

Bunların başında orta alanda yardımlaşmayı ve forvetle olan iletişimi bir an önce sağlamak. Birkaç önemli oyuncumun geçen yıldan kalan alışkanlıklarından kurtulması halinde orta sahada daha etkili olacağız.

İyi yoldayız

Sağ kanatta ise ufak pürüzler var. Bunları aşacağız. Kimse hazırlık maçlarımızı izleyerek olumsuz düşünmesin. İyi yoldayız. Takımın yalnızca moral motivasyonuna ihtiyacı var. Taraftarlarımızın vereceği destekle de her maçtan zaferle çıkarız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title