Haberler

Emrah Tanta Adıyaman 1954 Spor Kulübü'ne Transfer Oldu

Adıyamanspor’da daha önce forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli stoper Emrah Tanta, Adıyaman 1954 Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Adıyamanspor'da daha önce forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli stoper Emrah Tanta, Adıyaman 1954 Spor Kulübü'ne transfer oldu.

2011-2012 Futbol sezonunda Adıyamanspor formasını giyen Emrah Tanta, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne transfer oldu. BAL Ligi'nde mücadele edecek olan ve Adıyaman'ın tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, "Takımda yer alan futbolcularımızın yanı sıra takımda eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapabilmek için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Geçtiğimiz günlerde ilk transferimizi yapmıştık, bugün de uzun süredir görüştüğümüz daha önce Adıyamanspor formasını başarılı bir şekilde giyen Emrah Tanta kardeşimizle anlaşma sağladık. Kendisinin hem performansıyla hem de tecrübesiyle takıma güç katacaktır. Kulüp olarak transfer çalışmalarımıza aynı şekilde devam edeceğiz. Amacımız iyi bir kadro oluşturup, şampiyonluğu kovalayan bir takım olmaktır. Bu vesileyle aramıza katılan Emrah Tanta kardeşime yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Emrah Tanta ise, "Adıyaman'da olduğum süre boyunca, Adıyamanspor formasını taşıdığım süre boyunca, gerek taraftarımız ve Adıyaman halkı bizlere her zaman destek oldu, sahip çıktı. Buradan transfer olduktan sonra Adıyaman'daki kulüp yöneticilerimizle, takım arkadaşlarımızla ve Adıyamanlı dostlarımızla irtibatımızı kesmedik. Adıyaman'a olan sevgim ve Kulüp Başkanı Hüseyin Koç'un daveti üzerine ben de bu transfere 'evet' dedim. Adıyaman ili bana göre daha üst liglerde mücadele eden bir takımı hak ediyor. Onun için Kulüp Başkanımız Hüseyin Koç bunun için kolları sıvamış durumda inşallah yeni sezonda bu takımı el birliğiyle şampiyon yapıp bir üst lige çıkmasını sağlayacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyamanspor Hüseyin Koç Emrah Tanta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title