Haberler

Emrah Albayrak, Aldattığı Eski Eşi Eda Gök'le Barışmak İstiyor

Güncelleme:

Esra Erol'un programında stüdyo şefliği yapan Eda Gök'ün, aldattığı gerekçesiyle tek celsede boşandığı eşi Emrah Albayrak, eski eşiyle barışmak istediğini söyledi.

Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan ve aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldatan eşi Emrah Albayrak'tan geçen yıl tek celsede boşanmıştı.

"HADİ BANA BENİ HALA SEVDİĞİNİ SÖYLE"

Emrah Albayrak bugün Eda Gök ile olan bir paylaşarak altına şu notu düştü: ''Bugün kahrolası 1 sene geçti ayrılığımızın üstünden... Bir biz bilebiliriz neler yaşadığımızı, bir tek biz düzeltebiliriz. Seni seviyorum. Hadi bana beni hala sevdiğini söyle.''

Emrah Albayrak, Aldattığı Eski Eşi Eda Gök'le Barışmak İstiyor

NE OLMUŞTU?

10 yıldır Esra Erol'da programının orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak'ın programın eski solistlerinden ve yakın arkadaşları olan Burcu Sinem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Olayın ardından Emrah Albayrak ile evli olan programın stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni Eda Gök, 7 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi.

Emrah Albayrak, Aldattığı Eski Eşi Eda Gök'le Barışmak İstiyor

Emrah Albayrak, Aldattığı Eski Eşi Eda Gök'le Barışmak İstiyor

Emrah Albayrak, Aldattığı Eski Eşi Eda Gök'le Barışmak İstiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emrah Albayrak Seda Sayan Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

adsız cengaver:

barışmak istiyorsa gitsin kadınla konuşsun neden kendini herkese reklam ediyor her şeyinizi şova dönüştürmeyin de birazcık insan taklidi yapmayı deneyin aldatmışın daha neyin özürü kadın yapsa demedik laf bırakmazdınız senin de hakkın yok o iş bitmiş git kimle aldattıysan onunla ilgilen

36
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Tamam da kardeşim hani 4 kadın hakkı vardı erkeklerin ne biçim müslüman bu kadınlar da aldattı maldatı diye iftira atıyorlar erkeklere? hanım alınabilir nokta. .

6
25
yanıtYanıtla
Yucel:

Bilmedigin konular hakkında bole bilirkisi uzmani gibi konusuyon ya, acaip salak aptal moron embesil durumuna dusuyon ki farkinda diilsin

yanıt14
yanıt3
deli kıss:

bakma yüzüne ne oldu doydu şimdi sana tekrar dönmekmi istiyor

23
3
yanıtYanıtla
Jjcu:

Hadi gec yallah. Yok öle yagma yuvayi yik 1 sene sora barisicam de.

22
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

BRAVO

yanıt8
yanıt1
:

JJCU NE DEMEK YAHU

yanıt0
yanıt0
Yorumsuz:

Afferim size cok güzel örnek oluyorsunuz topluma bravo devam edin bu rezillige

18
1
yanıtYanıtla
Aylin karakaş:

Boş konuşmayın insanız her şey bizim için Esra Erol saolsun millete rezil etti Bi aileyi bu özel bi konu aile kendi arasında konuşup düzeltebilirdi kaç sene evli kalmışlar çocukları var dünya güzeli yapıcı olun yıkıcı olmayın empati yapın kardeşim Emrah ta eda da birbirini seviyo bu çok net allahtan korkun laf olsun diye konuşmayın

6
13
yanıtYanıtla
ruzgar:

affetme bikere yapan bidaha yapar

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title