Haberler

Emniyet kemerini takmayan sürücüler drone ile tespit edildi

Güncelleme:

Karabük'te İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından yapılan denetimde kural ihlali yapan 75 sürücü drone ile tespit edildi. Yapılan uygulamada emniyet kemeri takmayarak kural ihlali yapan 75 sürücüye 8 bin 100 TL idari para cezası kesildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısından geçen D-755 karayolunda drone destekli emniyet kemeri uygulaması yaptı.

"TAKMAMIŞTIM YALAN SÖYLEMEYE GEREK YOK"

Yaklaşık 4 saat süren denetimde havadan alınan görüntüler ile emniyet kemeri takmadıkları tespit edilen 75 sürücüye toplam 8 bin 100 TL para cezası kesildi. Ceza yazılan bir sürücü "Yakalanmışız bir yerden. Takmamıştım, yalan söylemenin bir anlamı yok" diye konuşurken, diğer bir sürücü "Eşimle birlikte 1 kilometre mesafedeki cenazeden geliyorum. Bacanak vefat etti. Onun üzüntüsüyle unutmuşum takmayı'' dedi.

"DRONE YANLIŞ GÖSTERİYOR"

Bir sürücünün babası ise, "Drone yanlış gösteriyor. Cezaya itiraz edeceğim'' diye konuşurken ceza yazan polis, "Drone bize yanlış gösteriyorsa mahkeme onu düzeltir" diyerek cezaya itiraz için mahkemeye başvurabileceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (29)

Adınızı Yazın:

Bir de şu arabanın dibine kadar yanaşıp sellektör üstüne sellektör yapıp önündeki sürücüyü strese sokanlara bir ceza uygulaması olsa ne güzel olur. . .

44
1
yanıtYanıtla
hd:

birde şehirler arası yolda 50-60 km ile sol şeritten gidenlere ceza gelse ne güzel olur dimi, aynı şekilde şehir içi akıcı trafikte yine 40 ile sol şeritten gidenlere

yanıt16
yanıt3
ADINIZI YAZIN:

HD Eğer adam hzı sınırları içinde seyrediyorsa neden ceza kesilsin ki? HEE sağ taraf müsait ve adam düşük hızla gidiyorsa arkasına fazla yanaşmadan bir kere seni farketmesi için sellektör yaparsın fakat dibine kadar yanaşıp adamı strese sokarsan kazaya sebebiyet verebilirsin değil mi? önündeki sürücü senin kadar usta şöför olmayabilir. Anlayış göstermek lazım. . . HEEE çok acelen var ya da acil bi durumun varsa (dörtlülerini yakıyorsan) istediğine sellktör yap. Ama kimseyi tehlikeye atma kardeşim

yanıt3
yanıt0
MAVRO61:

adalet para ile olmaz zengin yesin ödesin fakir dert edinsin

12
1
yanıtYanıtla
Gaddar Kerim:

bu trafik polislerinin kimseye faydası yok. bir işe yaramıyorlar. tek amaçları ceza yazmak.

7
5
yanıtYanıtla
Gaddar Murat:

yarın kaza yaparda emniyet kemeriyle hayatın kurtulmaya vesile olursa anlarsın koçum

yanıt3
yanıt3
patoz:

bi kemer takmayı öğrenemedik. . ne acayip milletiz.

11
0
yanıtYanıtla
güne suudilere söverek devam ediyorum:

ayranimiz yok icmege , , droneyle gideriz sicmaga, , , ,

7
3
yanıtYanıtla
Baygolge:

Senın yok belki ama otoyollarda eski araba yok, nasıl kriz varsa artık

yanıt0
yanıt0
acaba neden:

koca adamsın kendı yanlısını dronamı yukluyorsun yasından basından utan

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title