Haberler

    Elon Musk'ın Özellikle Fiyatına Vurgu Yaptığı Tesla Pickup Hakkındaki Açıklamaları

    Tesla'nın üzerinde çalıştığı pickup ile ilgili açıklamalarda bulunan Elon Musk, araçla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalara göre pickup'ın giriş seviye modelinin fiyatı 50 bin dolar civarında olacak.

    Elon Musk, Tesla'nın yeni pickup'ı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Pickup'ın birkaç özelliğini kamuoyu ile paylaşan Musk, aracın özellikle de fiyatına vurgu yaptı. Elon Musk'ın açıklamalarına göre, Tesla'nın ilerleyen tarihlerde yollarda görebileceğimiz pickup'ının başlangıç fiyatı 50 bin dolar seviyelerinde olacak. Daha yüksek fiyata sahip olacak olan modellerin de olduğunu belirten Tesla Motors CEO'su, "insanlar 50 bin dolara harika bir pickup alabilmeli" dedi. 2019 yılının başlarında Tesla, pickup'ın nasıl bir görünüşü olacağına dair bir görüntü paylaşmıştı. İşte pickup'ın o görüntüsü;

    Tesla'nın yeni pickup'ının bilinen teknik detaylarına bakacak olursak, bu pickup'ın menzili yaklaşık 700 kilometre olacak. Dinamik süspansiyonları olacak olan pickup, 4 tekerine de güç gönderebilecek. Bunlara ek olarak bu aracın yük taşımak için fazlasıyla iddialı olacağını söyleyen Musk, sıradan kamyonlara göre de bir hayli farklı olacağını belirtti.

    Tüm bunlarla birlikte pickup'ın yetenekleriyle ilgili de açıklama yapan Musk, Ford tarafından üretilmiş olan F-150'lerden daha güçlü ve işlevsel olacağını, ayrıca görüntüsünün ise bir Porsche 911 kadar sportif olacağını ifade etti.

    Tesla'nın aracın lansmanını ne zaman yapacağı, kaç farklı modelden oluşacağı ve tüm donanımsal özellikleri ayrıca yollarda ne zaman görmeye başlacağımız konuları ise henüz netlik kazanmadı.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Nicola Tesla Tesla Motors Elon Musk Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title