Haberler

Elbisesini çapa makinesine kaptıran çiftçi, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi Kemer Köprü mevkiinde meydana gelen olayda, bir komşusuyla birlikte kayısı bahçesinde çapa makinesiyle ağaç diplerini süren Aliseydi Ö. akşam saatlerinde tamamlanan çalışma sonrasında çapa makinesini bahçede bulunan bağ evine götürmek isterken, bir anda elbiselerini makineye kaptırdı. Elbiselerinin makineye sıkışması sonucunda vücudunun bir kısmı da makineye kaptıran şahıs feci şekilde hayatını kaybetti.

TALİHSİZ ADAMIN YAKINLARI ÇIĞLIK SESLERİNE GELDİ

Çığlık seslerini fark ederek olay yerine gelen yan bahçedeki yakınları Aliseydi Ö'yü kanlar içerisinde makinenin içerisinde bulurken, ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

CANSIZ BEDEN UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇIKARILDI

Ekipler tarafından çapa makinesine sıkışan şahsın cansız bedeni uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkarılırken, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Malatya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Adelet:

Tüv Standart olmadigi icin o insan öldü öyle capa makinesi olmaz olsun hic bir seyin Dünya Standart üretilmiyorki olan insanlara uluyor

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title