Haberler

Elazığ Valisi Muşmal Esnafı Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Elazığ'daki Esnafın Ayağına Giderek Sorunlarını Yerinde Dinliyor. Elazığlılar Tarafından Çok Sevilen Vali Muşmal, Sorunları Yerinde Çözüyor.

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Elazığ'daki esnafın ayağına giderek sorunlarını yerinde dinliyor. Elazığlılar tarafından çok sevilen Vali Muşmal, sorunları yerinde çözüyor.

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Fidan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem ile birlikte, kent merkezindeki esnafı gezdi. Karşılaştığı her vatandaş ile sohbet eden Vali Muşmal, Çarşı Mahallesi, Kasaplar Çarşısı, Şira Pazarı ve Bosna Hersek Bulvarı'ndaki esnafın dükkanlarına girerek sorunlarını dinledi. Esnaf, sorunlarını yerinde çözen Vali Muşmal'ı alkışlarken, vatandaşlar da tebrik etti. Muşmal, vatandaşların sorunlarını çözmenin kendisine güç kattığını ve bundan mutlu olduğunu belirterek, "Var olan ancak bizim göremediğimiz sorunları vatandaşın içine girince, kaynaşınca daha iyi anlıyor ve sorunlara müdahaleyi yerinde yaparak, hem biz mutlu oluyoruz hem onlar. Gerekirse her vatandaşın her esnafın kapısına gider sorunu dinleriz, Bundan mutluluk duyuyoruz" dedi.

(EK-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title