Haberler

7 Bin Kabin Memurunun Amiri Görevden Alındı

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'nda 2007'den bu yana Kabin Hizmetleri Başkanlığı yapan Emine Kahraman, yönetim kurulu kararı ile görevden alındı.

Türk Hava Yolları'nda (THY) 2007'den bu yana Kabin Hizmetleri Başkanlığı yapan Emine Kahraman, Yönetim Kurulu kararı ile görevden alındı. Kahraman, Yolcu İlişkileri Müdürlüğü'ne atandı.

YERİNE TANSEL KAPTAN ATANDI

THY'de 2007'den bu yana Kabin Hizmetleri Başkanlığı yapan Emine Kahraman görevden alındı. Kahraman'ın yeni görev yeri ise Yolcu İlişkileri Müdürlüğü oldu. Emine Kahraman'ın yerine yardımcısı olan Tansel Kaptan atandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Hava Yolları Emine Kahraman Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

TOKMAKundefined:

BASÖRTÜLÜ ELEMAN KOYACAGIM INADIYLA YUZLERCE SIKMABAŞ IŞ BILMEYEN GETIRDILER;BUNLARIN BIR DE IKTIDAR DAYILARI ;OTURMUŞ ORAYA HEM IŞ BILMIYOR HEM DURMADAN LAK LAK....ZATEN ÇOGU AKP LI GÖRÜNTÜSÜ VERMEK İÇİN BIR ÖRTÜ ÖRTMÜŞ ALT TARAF ŞİŞ HANE...SURATINDAKI BOYALARLA BADANA YAPARSIN...VALLAHI BU KAP YÜZÜNDEN DINDEN IMANDAN SOGUDUK....BU NE BE....

25
21
yanıtYanıtla
bnymnaa@hotmail.com:

Sırf bu haber okunsun die satır başına 7 bin kişi görevden alınmış diyorsunuz yalan yanlış haber yaptığınız zannediyorsunuz yakistiramadim size

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title