Haberler

Eğitim-Bir-Sen'den Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere Büyük Destek

Erzurum Eğitim-Bir-Sen 2 No lu Şube Erzurum Gençlik İl Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri Satranç Turnuvası ve Masa Tenisi Turnuvaları sona erdi.

Erzurum Eğitim-Bir-Sen 2 No lu Şube Erzurum Gençlik İl Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri Satranç Turnuvası ve Masa Tenisi Turnuvaları sona erdi. Müsabakalar sonucu ilk üç dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri verildi.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren sporcular; "1. Rukiye Yılmaz, 2. Murat Kartal, 3.Rabia Arpacı, 4.Önder Öz"

Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcular: "1-Erhan Kaban, 2-Akın Yayık, 3-İsmail Nardemir"

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen 2 No lu Şube Başkanı Mustafa Karataş, "Sendika olarak şehrimize ve şehrimizde görev yapan eğitim çalışanlarına, öğrencilere yönelik bu tür organizasyonlarda her zaman üzerimize düşeni yapacağız ve de yapıyoruz. Sendika çalışmalarını sadece ekonomik kazanımlarla sınırlandırmıyoruz, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de Ülkemizin ve şehrimizin insanının hizmetindeyiz. Organizasyonda her türlü desteği veren Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil 'e de katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu'na ve Satranç İl Temsilcisi Mehmet Salih Yıldırım'a da katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eğitim Bir Sen Rukiye Yılmaz Murat Kartal Erzurum Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title