Haberler

DYP'li Kuşoğlu: "Erdoğan Erkekse Cumhurbaşkanı Olsun"

DYP Ankara İl Başkanı Bülent Kuşoğlu, CHP'yi Cumhurbaşkanlığı Tartışmalarını Saçma Sapan Noktaya Getirmekle Suçlarken, Başbakan Erdoğan'a da "Yolsuzluklar, Hükümetin Ekonomideki, Dış Politikadaki Başarısızlıkları Unutuluyor. Sadece Cumhurbaşkanı Olsun mu Olmasın mı? Olabiliyorsa Olsun, Erkekse Olsun Bakalım, Olabiliyor mu" Dedi.

DYP Ankara İl Başkanı Bülent Kuşoğlu, cumhurbaşkanlığı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "erkekse olsun bakalım" dedi.

Kuşoğlu, Akay Caddesi'nde bulunan il binasında partililerle gerçekleştirilen bayramlaşmada yaptığı konuşmada 2007'nin seçim yılı olduğunu, bu seçimlerin geleceği belirleyeceğini belirterek çok çalışılmasını istedi.

Ekonomide istikrar olduğu iddialarına tepki gösteren ve "Bu iktidar zamanında kriz olmadı ama her gün kriz korkusu ile yaşıyoruz" diyen Kuşoğlu, hükümetin dış politikasını da eleştirdi.

Kuşoğlu, konuyu idam edilen devrik Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'e getirirken Saddam'ın arife günü idam edilmesinin İslam ülkelerine ve bölgeye mesaj olduğunu söyledi.

İktidarı da eleştiren Kuşoğlu, "Kendisinin Müslüman olduğunu söyleyen iktidarımız kalkıp ta Tayyip Bey, herkese meydan okuyan Kasımpaşalı niye Kasımpaşalılık yapmıyor? Kasımpaşalılık vatandaşa söküyor. Köylüye 'al ananı git' diyorsun, Bush'a da desene" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına da değinen Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun başlattığı cumhurbaşkanı seçimi için 367 şartı tartışmasını "Zihni Sinir projesine" benzeten ve CHP'yi de eleştiren Kuşoğlu, şöyle devam etti:

"Ana muhalefet partisi CHP, Türkiye'nin başka sorunu yok, sıkıntısı yok, sadece konuyu getiriyor cumhurbaşkanlığı seçimlerine. Efendim 'Tayyip Bey cumhurbaşkanı olmasın, başörtülü birisinin eşi cumhurbaşkanı olmasın' gibi saçma sapan insanların tepki duyacağı bir noktaya getiriyor.

Yolsuzluklar, hükümetin ekonomideki başarısızlıkları, dış politikadaki başarısızlıkları unutuluyor, sadece cumhurbaşkanı olsun mu olmasın mı? Olabiliyorsa olsun, erkekse olsun bakalım, olabiliyor mu? Öyle kolay mı?"

Bayramlaşmaya katılan Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük de, hükümetin başarısız oluğunu, "kavga ve çatışmanın adresi" olduğunu savundu. Hükümetin 5 yılı dolduracağını söylediğini belirten Bedük, geçen dört yılda ülkede huzur kalmadığını, yoksulluğun arttığını söyledi. Bedük, "Seçimden kaçmak kimseye fayda sağlamamıştır. Tarih bunu gösteriyor" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın "ovada siyaset" söylemini de partililere anlatan Bedük, teröriste af iddialarına da yanıt verdi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title