Haberler

Dünyaca Ünlü Şarkıcı George Michael, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, söz yazarı, müzisyen George Michael, evinde ölü bulundu. Ünlü şarkıcıdan gelen haber, tüm dünyada şok etkisi yarattı.

İngiliz şarkıcı, söz yazarı, müzisyen George Michael, Oxfordshire'ın Goring kasabasındaki evinde hayatını kaybetti.

POLİS ŞÜPHELİ DURUMA RASTLAMADI

Thames Valley bölgesindeki İngiliz polisince, sanatçının ölüm sebebine ilişkin açıklama yapılmazken, sadece "şüpheli bir duruma rastlanmadığı" bilgisine yer verildi. George Michael'in evine, ambulansın dün 13.42'de ulaştığı da bildirildi.

"SON NOEL"

Bir Noel gününde ölen George Michael'ın birçok hayranı, sosyal medyada, ünlü şarkıcının "Last Christmas" (Son Noel) parçasının video klibini paylaşarak, bu acı tesadüfe dikkat çekti.

1980'LERİN EFSANE İSMİYDİ

Asıl adı "Georgios Kyriacos Panayiotou" olan George Michael, İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde 1963 yılında dünyaya geldi. 1980'li yıllarda "Wham" grubunun solisti olarak seslendirdiği birçok şarkı liste başı olan George Michael'in albümleri 100 milyonun üzerinde sattı.

UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

İngiliz şarkıcının son 10 yılda uyuşturucu sorunları olduğu biliniyordu. 2006 yılında uyuşturucu aldıktan sonra araç kullandığını itiraf eden Michael'ın ehliyetine iki yıl el konulmuştu.

FOTOĞRAFÇI DÜKKANINA DALMIŞTI

Michael 2010'da da Londra'da aracıyla bir fotoğrafçı dükkanına girmiş, kaza sonrası gözaltına alınmış ve yine uyuşturucu aldığını kabul etmişti. Sekiz hafta cezaevinde kalan Michael'ın ehliyetine yine el konulmuştu.

EŞCİNSEL OLDUĞUNU İTİRAF ETMİŞTİ

Yıllarca cinsel tercihi hakkında açıklama yapmayı reddeden Michael, 1998 yılında ABD'de sonradan polis olduğu ortaya çıkan bir erkeğe bir parkın tuvaletinde cinsel ilişki teklifinde bulunması sonrası gözaltına alınmasının ardından eşcinsel olduğunu söylemişti.

BABASI GÜNEY KIBRISLI BİR LOKANTACIYDI

Babası 1950'li yıllarda İngiltere'ye göç eden Güney Kıbrıslı Rum bir lokantacı, annesi ise İngiliz bir dansçı olan Michael'ın asıl adı Georgios Kyriacos Panayiotou'ydu. 1980'li yıllarda Wham! grubuyla ün kazanan George Michael daha sonra solo kariyerine başlamış ve pop müzik tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı sanatçılarından biri olmuştu.

Kaynak: AA / Magazin

George Michael Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title