Haberler

Dünyaca Ünlü Kasap Nusret Gökçe, Altından Hamburger Yaptı!

Güncelleme:

Saltbae hareketiyle dünyaca üne kavuşan Nusret Gökçe, zengin müşterileri için yaptığı altın hamburger ile sosyal medyada çok konuşuldu. Nusret Gökçe, altın hamburgerin 300 dolar olduğunu açıkladı.

Tuz serpme hareketiyle tüm dünyada fenomen olan işletmeci Nusret, Dubai, Miami ve New York'taki restoranlarında altın kaplama etleri zengin müşterilerine özel servis yapıyor. Nusret bu defa ise altın kaplama hamburger yaptı.

FİYATI 300 DOLAR

Hamburger köftesini ve içindeki peyniri altın tozuna bulayıp pişiren Nusret, ekmeği de altına buladı. Nusret'in altın kaplama hamburger videosu kısa sürede çok sayıda izlenme ve yorum aldı. Nusret, özel hamburgerinin fiyatının ise 300 dolar olduğunu da paylaşımına yazdı.

Dünyaca Ünlü Kasap Nusret Gökçe, Altından Hamburger Yaptı!

ÜNLÜ ŞARKICININ KLİBİNDE OYNAMIŞTI

Nusret'in New York'taki mekanına sürekli ziyarette bulunan DJ Khaled, Nusret'i klibinde de oynattı. Nusret klipte etleri kesiyor, ardından meşhur tuzlama hareketini gerçekleştiriyor. Klibin en dikkat çeken kısmı ise Nusret'in eti havaya fırlatması ve DJ Khaled'in eti ağzıyla kapması. Yayınlanan klibi, 17 saat içinde 2,5 milyon kişi izledi.

Dünyaca Ünlü Kasap Nusret Gökçe, Altından Hamburger Yaptı!

Dünyaca Ünlü Kasap Nusret Gökçe, Altından Hamburger Yaptı!

Dünyaca Ünlü Kasap Nusret Gökçe, Altından Hamburger Yaptı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe New York Miami Dubai Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (34)

Adınızı Yazın...:

NE OLURSA OLSUN MEMLEKETİNE CAMİ YAPAN MEDRESE KURAN KURSU GASLHANE YAPAN MÜSLÜMAN BİRİSİ. . . HELAL OLSUN ALLAH BİN VERSİN

12
4
yanıtYanıtla
efe:

Bu Haberle ne imamoğluymuş ya bu kadar abarttınız alt tarafı beylikdüzü belediye başkanıydı sanki bu zamana kadar neye hizmet etti kime hizmet etti beylikdüzünde neler yaptığını gördük. . . . , garip ya valla, birde dün kü ahmet hakan la yaptığı tartışmada milletin gözünde alay eder gibi mağdur oynuyo yok süre bitmiş de yok bana 12 ye kadar dedilerde mağdur edebiyatı üzerinden prim yapacak aklı sıra bizlerde salağız bunu yedik. İlgili Yorumunuzu Yazın

8
6
yanıtYanıtla
FUTBOL:

Başkan bir de altın dan vibratör bekliyoruz. meraklıları vardır. :D

8
4
yanıtYanıtla
özcan:

Allah daha çok versin Allah güç versin kuvvet versin yoldan çıkarmasın sağlık versin. . . . o bizden biri . . . . o hak eden biri. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Bu adamın bir kaç yıl sonra ünlülüğü sona erer mahalle kasaplılığına geri döner. Burası Türkiye bugün zirvede olan yarın yerin dibinde olur.

5
6
yanıtYanıtla
ozi:

Adam Türkiye de ünlü değil ki :) Nusret e bu saatten sonra hiçbirşey olmaz

yanıt2
yanıt0
ADAR:

YALAN HABER. YA DA BU NUSRET İNSANLARI KANDIRIYOR?ALTIN YENİRSE ZEHİRLER

6
3
yanıtYanıtla
KAKAVAN:

ULAN KAMİL YENEBİLİR ALTIN VAR NE ZEHİRLENMESİ AZ DÜNYA YI TAKİP ET RİBERY BİLE YEDİ

yanıt4
yanıt0
nusr et:

allah yolunu açık etsin hep yüzünğ güldürsün inşallah nusret amca

7
1
yanıtYanıtla
İMAMOĞLU:

NUSRET SENİ MAKAMIM DA AŞÇI YAPACAĞIM HER GECE ALEM HER GECE ET YERİZ DANSÖZÜ UNUTMA

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title