Haberler

Ukrayna'da Ordu Alarma Geçti

Son yılların en şiddetli kışlarından birini yaşayan Ukrayna'nın Kırım bölgesinde, karayolu bağlantısı koptu.

Son yılların en şiddetli kışlarından birini yaşayan Ukrayna'nın Kırım bölgesinde, bazı şehirler arasındaki karayolu bağlantısı koptu. Şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı nedeniyle Kırım'ı Ukrayna'ya bağlayan karayollarında ulaşım güçlükle sağlanırken, bir çok araç Kırım'dan çıkamadı.

Edinilen bilgiye göre, özellikle Simferopol-Armyansk karayolunda yaşanan yoğun tipi nedeniyle bir çok araç yollarda mahsur kaldı.

Yolcuların donma tehlikesi yaşamaları üzerine Kırım İçişleri Bakanlığı, BTR türü zırlı araçları yardım için seferber etti.

BTR'lerin Simferopol-Armyansk karayolunda çalışmaya başladıkları, yolda kalan 60'ın üzerinde araca dün gece ulaşıldığı bildirildi.

Öte yandan, Simferopol ile bu şehre 60 kilometre uzaklıktaki liman şehri Evpatorya arasında da karayolu bağlantısı kopma noktasına geldiği belirtildi. Birçok TIR'ın yolda kaldığı, araç şoförlerinin ise kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Simferopol Ukrayna Kırım Ordu Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title