Haberler

Testislerinde aşırı ağrıyla hastaneye giden adam, doktorları kırmızı alarma geçirdi

Güncelleme:

Hindistan'da yaşayan 26 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam testislerinde aşırı ağrı şikayetiyle hastaneye gitti. Adamın testislerine solucan sızdığını tespit eden doktorlar acil durum ilan ederek adamı yoğun tedaviye aldı.

Delhi bölgesinde yaşayan ismi açıklanmayan 26 yaşındaki bir adam sağ testisindeki şiddetli ağrı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvurdu.

DANS ETTİKLERİ BELİRLENDİ

Adamın sağ testine ait ultrason görüntülerinde 'dans eden solucanlar' internette kısa sürede gündem oldu. Testis torbasında ağrı, şişkinlik ve ateşle hastaneye başvuran adamın özel bölgesinde iplik benzeri solucanların olduğu ortaya çıktı. Raporda, solucanların Wuchereria bancrofti türünün sivrisinek yoluyla bulaşan nematodları (yuvarlak solucanlar) olduğu ifade edildi.

8 YILA KADAR YAŞAYABİLİYORLAR

Sivrisinek yoluyla yerleşen ve tedavi edilmezse kan kanallarında altı ila sekiz yıla kadar yaşamayı başaran solucanların üreyebildikleri belirtildi.

YOĞUN TEDAVİYE ALINDI

Tedavi altına alınan adamın üç haftalık yoğun ilaç tedavisinin sonrasında solucanlardan tamamen kurtulmayı başardı. Testis torbasında tedavinin sonucunda çekilen ultrason görüntüleri ise "parti bitti" diyerek gösterildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Muazzez Yılmaz:

Küfür edersen yargılanırsin kim olursa olsun suç işleyip mağduru oynamak saçma bizim aptal insanların inanması ayrı saçma, birde İstanbul a hizmet edeceğine Reklam paralarına harcıyor paralarımızı, kafirler yazıyor Turkiye dusmanlari ve sanatçılar oynuyor uyanık olun akıllı olun yaaa

140
91
yanıtYanıtla
Ramazan BAL:

yorumcuların hepsi beş para etmez diye düşünüyorum sanatçıymış neyin sanatı. anlamadığım bu sanatçılara herşey mübah kılınmış onlar küfreder seyirci alkışlar. onlar sevişir rol derler.

151
60
yanıtYanıtla
Atilla Akkuş:

Ya Ne güzel suçu işle söyleyeceğini söyle iş adalete geldiğinde suçlandığın da adalet yok de nasıl bir zihniyet bu

102
53
yanıtYanıtla
HALİS ER:

biraz da içler acısı istanbul un halinden bahsedin, her gün bir metrobüs yanıyor, millet toplu taşıma kuyruğunda sürünüyor

67
17
yanıtYanıtla
bay_b__ bay_b__:

Haber diyor:Hindistanda adamın tesislerine solucan kaçmış yorumlar başka birşey hakkında gidiyor anlamadım şimdi adamın tesislerine solucan kaçmış sanatçı küfür etmiş cezasını mı bulmuş biryerde sıkıntı var ama haberde mi acaba

14
4
yanıtYanıtla
Ebayorganizasyon34:

Belki de suçsuzlar Arapların mahkemeleri çok kısa sürüyor iki şahit kellenizi almaya yeterli

2
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title