Haberler

Sosyal Medya Esaretini Anlatan Ödüllü Kısa Film

Güncelleme:

''A Social Life'' adlı kısa film kariyer odaklı Meredith adındaki genç bir kadının her zaman hayal ettiği hayatı yaşamasını konu alıyor ancak tek bir farkla.

Teknolojinin geliştiği ve neredeyse dünya üzerindeki herkesin birbirine ulaşabilmesini sağladığı bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda hayatımızın nasıl olduğunu belirleyen kriterlerin çoğu, sosyal medyada bulunan hesaplarımız üzerinden öğrenilebiliyor. Bu nedenle sosyal medya hesaplarını her şeyden önde tutarak başkalarının onayını almaya çalışan insanlarla karşılaşıyoruz.

ÖZGÜVEN EKSİKLİKLERİNİ SOSYAL MEDYA DOLDURUYOR

Sosyal medyayı sadece kendi özgüvensizliklerinin yarattığı boşluğu doldurmak amacıyla kullanan bu insanlar, paylaşım platformlarındaki insanların dikkatini çekebilmek adına hayatlarını daha ilginç hale getirmeye çalışıyorlar. Detayları abartıyorlar, olaylar eklemeler yapıyorlar ve hatta hiç yaşanmamış şeylerden bahsediyorlar. Sosyal medya kullanıcılarının durumunun ne kadar kötüye gittiğini göstermek adına bir kısa film çeken Kerith Lemon, A Social Life isimli kısa filmini yayınladı.

''A SOCİAL LIFE''

A Social Life'te sosyal medyadaki hayatıyla gerçek hayatı bir olmayan, bu platformlardaki insanlara iyi görünmek adına bir şeyler uyduran ancak gerçek hayatından hiç memnun olmayan bir kadın ele alınmış.

Meredith adındaki genç kızın dengeli bir düzeni vardır. Egzersiz yapar, kariyerini önemser, eviyle ilgilenir. Ve yaşamadığı sosyal hayatı kurgulayan fotoğraflar çekerek Instagram'da paylaşır. Ancak bir gün uyanır ve hayatını sorgulamaya başlar.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Instagram Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

cosmos:

KADIN ÇOK GÜZELMİŞ

1
2
yanıtYanıtla
asdfasdf:

Bana bir yerlerden tanıdık geldi bu kadın. Rabbim Gani Gani sabır versin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title