Haberler

Sevgilisinin başka bir kadınla bastığı adamın filmleri aratmayacak planı! Anbean kamerada

Güncelleme:

Kolombiya'da sevgilisi tarafından evde başka bir kızla basılan adam, kız arkadaşı yukarı çıkana kadar diğer kızı balkondan aşağı sarkıttı. Yarı çıplak bir şekilde yola indirilen kadın, bir süre bulduğu kartonun içine sığındı. Evi boş gören diğer sevgili ise sokağa çıkıp saklanan kadını kovalamaya başladı. Yaşananlar kameralarca kaydedildi.

Kolombiya'da bir adam, evinde genç bir kızla vakit geçirdiği sırada sevgilisine yakalandı. Kız arkadaşı kapıya vurarak hakaretler edip "Kapıyı aç" diye bağırdı.

BALKONDAN SARKITTI

Kız arkadaşının kapıyı itekleyerek açtığını gören adam, sevgilisini balkona çıkarıp aşağı doğru sarkıttı. Olayı izleyen vatandaşlardan ikisi, balkonun altına doğru gidip kızı havada tutup yere indirdi. Kız evin önünde bulunan kartonun içine saklandı.

YARI ÇIPLAK HALDE KAÇTI

Daha sonra adamın evi basan kız arkadaşı dışarı çıkıp çevredekilere diğer kadının nereye kaçtığını sordu. O sırada karton hareket edince kadın ise yarı çıplak bir şekilde koşarak kaçtı.

YAŞANANLAR KAMERADA

O anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen video izleyicileri ikiye böldü. Bazı izleyiciler aldatılan kız için üzüldüklerini söylerken bazı izleyiciler ise olayın tamamen kurgu olduğunu söylediler.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Kolombiya Haberler

500

Yorumlar (11)

Theo:

Bırakın ya böyle zinaymış falan size sirsam türkiyede günde kaç yasak ilişki oluyor hepiniz müslüman kesildiniz ekranın arkasına saklanım hutbe yapmayın

57
34
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

müslümanligin ekran ilgisi yok ALLAH cc BIZE SAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN hz ALLAH kap kara gecede kara karincanin yürümesini görür isitir ayak sesini duyar ona gizli birsey yoktur BASAR ismi her seyi görür bilir

yanıt27
yanıt6
tövbekar 34:

seytan isini yapiyor cehenneme odun topluyor

65
26
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

zina edenler beygenmemis anlasilan zinaya yaklasmayin dünya ve ahiretinize yazik edersiniz bizden söylemesi

yanıt44
yanıt17
ERKAN :

kurgu olduğu çok açık. balkondan indin madem kaçsana niye kutunun içine saklanıp kadının gelmesini bekliyorsun.

74
8
yanıtYanıtla
Ibrahim Caliskan:

CÜCEMİ O ?? OHA ADAMDAKİ FANTEZİYE BAK

63
5
yanıtYanıtla
Mehmet Sadık Yağcı:

İnananın aklına şaşarım. İnsanlar o kadar namussuzlaşmış ki kurgu videoları bile cehennemlik.

46
11
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

tamamen kurgu!! bu sahneye inananlarda serce beyni kadar beyin yoktur!

30
6
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Bir filmde adam kadını dolaba saklıyor karısı gelince kimse yok istersen dolaba bak belki ordadır deyince kadın bakmıyor aman oraya bakma dese bakacak

24
2
yanıtYanıtla
Adem Şentürk:

Kadin dedikleri balkondan sarkan cocuk degilmi

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title