Haberler

Pitbullun 6 yaşındaki çocuğa saldırması kameraya yansıdı

Güncelleme:

ABD'de sokakta arkadaşlarıyla oynayan bir çocuğa pitbull cinsi köpek saldırdı. O anlar bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD'ninTexas eyaletinde sokakta arkadaşlarıyla oynayan 6 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı. Pitbullun yere yatırdığı çocuğun yardımına komşusu koştu. Dehşet veren anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Texas eyaletine bağlı Conroe şehrinde meydana geldi. 6 yaşındaki Mason Lindeman, evinin bahçesinde diğer çocuklarla oynarken pitbull saldırısına uğradı. Saldırıyı gören diğer çocuklar olay yerinden kaçtı.

HAYATINI TEHLİKEYE ATARAK ÇOCUĞU KURTARDI

Durumu fark eden 19 yaşındaki Grant Brown, Lindeman'ı kurtarmak için pitbulla doğru koştu. Üzerine gelen Brown'ı fark eden köpek çocuğu bırakarak Brown'a koştu. Yerdeki 6 yaşındaki çocuk hemen ayağa kalktı ve evine doğru kaçtı.

Pitbullun dikkatini kendine doğru çekerek çocuğun kurtulmasını sağlayan Brown, köpeğin saldırısında elinden yaralandı. Başından yaralanan 6 yaşındaki Mason Lindeman ise hastaneye kaldırıldı. Başına dikiş atılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

OLAY ANINI ANLATTI

Çocuğu kurtaran Grant Brown, "Fark ettiğim anda, oraya hiç düşünmeden koştum ve nasıl olduğunu bilmiyordum, sadece çocuğu köpekten kurtarmak zorunda olduğumu biliyordum" dedi. Çocuğun annesi de Brown'a duyduğu minneti, "Sadece adama sarılmak istiyorum. Yapabileceğim bir şey yok, sadece teşekkür ediyorum" sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Teksas Haberler

500

Yorumlar (12)

türk yetkililer görün!!:

uyuşturucu gibi yasaklayın şu canavarı

19
0
yanıtYanıtla
DİLEK:

BU CİNS KÖPEKLER HALA YASAKLANMADI MI!!!!!

16
1
yanıtYanıtla
öff:

sorun köpekte değil yetiştirende şu kafanız bi türlü şunu almadı. Seni yasaklasınlar

yanıt1
yanıt8
ADAM:

la öff seni bi yasaklarım birde anan yasaklar dikkat et kendine

yanıt1
yanıt13
Seren canj:

Pislik köperler iğrençler bu pislikleri birde evlerine alıp hatta yataklarına sokuyorlar su içilmez bunların elinden

11
2
yanıtYanıtla
kullawa:

türkiyede daha kötüleri yaşanıyor. 5199 yasa gereği yasak olan köpekleri kimse polise şikayette bulunmuyor. etrafta tehlike saçıyorlar.

13
0
yanıtYanıtla
haklisin kardes:

Zenginlere cici görünmek icin paytonlari yasaklayip milletin ekmeyi ile oynarlar ancak. . .

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

bu cins köpeklerin böyle saldırgan olması sadece insan görünümlü olan sahipleri yüzünden. . . uzak durun bu hayvanlardan kötü olan insanoğlu bilinçli olun lütfen.

3
3
yanıtYanıtla
asd:

Bu tarz olaylar cok fazla. demek ki bu cins hayvanlari beslemek icin bir sertifika gerekiyor. ayni sey aslanlar veya leoparlar icin de gecerli. Bu tur bir canavardir, egitmesi ve beslemesi zor. Kesinlikle yasaklanmasi lazim

yanıt0
yanıt0
BiLMiŞ:

Sıkın kafasına, öldürme isteği olan köpekten ve onu besleyen mendeburlardan hayır gelmez. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title