Haberler

Paşinyan'ın danışmanı Harutyunyan katliam planını açıkladı, Rus kanalı canlı yayını kesip reklama gitti

Güncelleme:

Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki çatışmalar devam ederken Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın askeri danışmanı Harutyunyan, Rusya'da bir programa katıldı. Harutyunyan'ın canlı yayında sivillere yönelik katliam planlarını açıkladığı anlarda, Rus kanalı yayını kesip reklama gitti.

Ermenistan'ın topraklarını işgal etmesinin ardından Azerbaycan karşı saldırıya geçti. İki ülke arasındaki çatışmalar devam ederken, Ermeni askerler sivilleri hedef aldı.

SİVİL HALKI VURMAYI ASKERİ TAKTİK OLARAK AÇIKLADI

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın askeri danışmanı Harutyunyan, Rusya'da yayın yapan bir kanalın programına konuk oldu. Programda açıklamalarda bulunan Harutyunyan, "Şimdi yeni bir askeri taktik geliştirdik. Hava sistemlerini (SİHA'lar) imha etmek ve yerleşim noktalarını bombalamak; panik için" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA, İTİRAF NİTELİĞİNDE DEĞERLENDİRİLDİ

Rus kanalı Harutyunyan'ın bu açıklamalarından hemen sonra reklama gitmek zorunda kaldı. Harutyunyan'ın bu açıklamaları ise itiraf niteliğinde değerlendirildi.

NE OLDU?

Ermenistan, 27 Eylül tarihinde Azerbaycan'ı hedef alarak sivil yerleşim alanlarını bombaladı. Bu saldırının ardından topraklarını koruyan Azerbaycan, Ermenistan askerlerine saldırıya başladı ve Ermeni ordusuna ciddi hasar verdi. Saldırıyı başlatan taraf olan Ermenistan, Azerbaycan'ın etkili savunmasından sonra ateşkes çağrısında bulunmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (23)

Ahmet:

Taktikmiş. Çaresiziz elimizden anca bu geliyor demiyor şerefsizler.

43
2
yanıtYanıtla
Behcet:

Hıristiyanlığın yüz karası Ermeniler ile insanlığın yüz karası yahudiler ortak özelliğiniz masum insanları çocuk yaşlı kadın erkek demeden hayvanlarına kadar öldürmektir

32
2
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

höst lan ahlaksiz irkci. Ayni kelimelerini biz burada avrupada müslüman türkler olarak duyuyoruz. Sende onur yokki düsmanin sana onurlu davransin.

yanıt4
yanıt19
Bayburt,lu Mehmet:

Acaba bu haberleri CHP in milletvekilleride okuyor mu?? Yine bu haberleri okuduktan sonra Azeri kardeşlerimizi aradan vuraçaklar mı??? Ama vursalar bile şaşırmam çünkü onların Türklükle bir ilişkileri yok onlarda sadeçe Türk vatandaşlığı var başka bir şey yok. Yok yok yanlış söyledim onlarda Türke ve Türkiyeye karşı her şey var.

15
13
yanıtYanıtla
neco:

hic sasmadim zaten adamlarin kaninda var atalari ornek zatek katlim yapsa turkiyede aydinlar ve chpden full destek alir azeriler katlim yapiyolar diye

17
8
yanıtYanıtla
Turist Ömer:

Allah (c. c) ın adaleti tecelli edecek ve hak ettiğinizi alacaksınız. Masumların kanında boğulacak, yıktığınız enkazların altında bir gün siz de kalacaksınız. . .

23
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bu halk dünya yüzüde kalmaya hakkı yoktur. İNŞALLA''h öyle olur

18
6
yanıtYanıtla
ACIYANIN ACIYANIS:

bunlara acıyan ahmaklar varmı aramızda

19
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Var. Yalancilar. Sadece yalana dayali hayatiniz. O yüzden kendiniz bile hayattan zevk alamiyorsunuz.

yanıt1
yanıt5
ALLAH DÜŞMANIN:

ŞEREFLİSİNİ ONURLUSUNU VERSİN

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title