Haberler

Kerbela Valisi ve Emniyet Müdürü Ödüllendirildi

Irak'ın Kerbela Kentinde Düzenlenen Aşure Günü Etkinliklerindeki Başarılı Çalışmaları İçin Kerbela Valisi ve Kerbela Emniyet Müdürü, Irak Milli Güvenlik Bakanı Şirvan El Vaili Tarafından Ödüllendirildi.

Irak'ın Kerbela kentinde düzenlenen Aşure Günü etkinliklerindeki başarılı çalışmaları için Kerbela Valisi ve Kerbela Emniyet Müdürü, Irak Milli Güvenlik Bakanı Şirvan El Vaili tarafından ödüllendirildi.

Aşure Günü etkinliklerinin sona ermesinin ardından açıklama yapan Vaili, etkinlikler süresince hiçbir güvenlik sorununun yaşanmadığını söyledi. Vaili, Basra'da yaşanan olayların da Kerbela'ya ulaşmadan engellendiğini ifade etti. Vaili, "Emniyet güçlerimiz, askerlerimiz ve burada görevli bütün güvenlik yetkililerimizin başarılı çalışmaları neticesinde hiçbir sorun yaşanmadan Aşure Günü etkinlikleri sona erdi. Vali ve emniyet müdürümüze başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Vaili, Kerbela Valisi Dr. Adil El Hazali ve Kerbela Emniyet Müdürü Albay Raid Mıteeb'e Başbakan Nuri El Maliki'nin gönderdiği para ödülünü takdim etti.

(KEG-İÖZ-İÖZ-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title