Haberler

Johnson&Johnson, koronavirüs aşısının klinik denemelerini durdurdu: Açıklanmayan bir hastalık görüldü

Güncelleme:

Johnson&Johnson şirketi, aşı için gönüllü olan katılımcılardan birinde açıklanmayan bir hastalık görülmesinin ardından aşının klinik denemelerini geçici olarak durdurdu. Geçtiğimiz Eylül ayında da AstraZeneca ve Oxford Üniversitesi'nin klinik denemeleri aynı sorun nedeniyle durdurulmuştu.

Johnson&Johnson, bahsi geçen hastanın durumunun bağımsız bir veri ve güvenlik denetleme kurulu tarafından incelendiğini bildirdi. Araştırmada çalışan doktorların da durumu inceleyeceği ifade edildi.

BU TÜR DURUMLARIN NORMAL OLDUĞU SÖYLENDİ

T24'ün aktardığı habere göre Johnson&Johnson, binlerce kişinin katıldığı klinik denemelerde böyle durumlara rastlamanın normal olduğunu söyledi.

BİR ÇALIŞMA DAHA DURDURULMUŞTU

Eylül ayında da AstraZeneca'nın Oxford Üniversitesi ile geliştirdiği koronavirüs aşısının klinik denemeleri katılımcılardan birinde açıklanmayan bir hastalık görülmesinin ardından durdurulmuştu. AstraZeneca ve Oxford Üniversitesi'nin klinik denemeleri Britanya, Brezilya, Güney Afrika ve Hindistan'da tekrar başlasa da ABD'de hâlâ durmuş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sağlık Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

REALİST:

biraz daha sabredin millet korona saçmalığı sona erecek kasımın ilk haftasından sonra

2
2
yanıtYanıtla
yaw he heeee:

nerden biliyon vahiy mi geliyo sana . . .

yanıt3
yanıt1
REALİST:

yok kardeşim vahy gelmiyor abd ve ortaklarııın stratejilerini izliyorum söylemlerini aksiyonlarını karşılaştırıyorum dsö dün açıklama yaptı okumadınmı kısıtlamalar iş yerleri kapatılmaları gereksiz bir uygulamaydı diye

yanıt0
yanıt0
Nası yani:

Saat kaçta biteceğini söylesen iyiydi. Ona göre yemek programı yapardık.

1
0
yanıtYanıtla
REALİST:

açıklanamayan hastalık nedir? zombi mi oldu yoksa zombi aşı denemesimi yapıldı yoksa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title