Haberler

Ermenistan ordusundan alçak tuzak! Geri çekildikleri bölgelere binlerce mayın bırakmışlar

Güncelleme:

Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'ın kendilerine çekilmek için verdiği ek süreyi el yapımı tuzaklar ve mayın döşeyerek değerlendirdiği ortaya çıktı.

Azerbaycan ordusu ile cephe hattında girdiği çatışmalarda ağır kayıplar veren ve geçtiğimiz günlerde imzalanan ateşkes anlaşması ile Dağlık Karabağ bölgesinden çekilme kararı alan Ermenistan, alçak yöntemlere başvurmaya devam ediyor.

EK SÜREYİ MAYIN TUZAKLAYARAK DEĞERLENDİRDİLER

Yapılan anlaşma kapsamında Ermenistan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'ın kendilerine çekilmek için verdiği ek süreyi el yapımı tuzaklar ve mayın döşeyerek değerlendirdiği ortaya çıktı.

EVLERİ DE ATEŞE VERMİŞLERDİ

Öte yandan, yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan ordusunun, Kelbecer'den çekilirken bölgedeki evleri ateşe verdiği görülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki toplamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (20)

Millet:

Hani bir Ermeni oldugunde hepimiz Ermeniyiz diye nara atanlar. Sorarim sizlere bir Turk hakkin rahmetine kavustugunda Ermenin bir tanesi cikip hepimiz Turkuz dermi sizce?

86
8
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

O ermeniyiz diye bağıranların çoğu ermeni tohumu zaten

yanıt38
yanıt3
Vatandaş:

Demez tabiki. Ermeniler kadar faşist ve terörist bir ırk yoktur. . .

yanıt7
yanıt0
DEVLET:

Hani Filistin davası söz konusu olunca, ellerinizde Filistin bayrakları ile cuma namazları sonrası meydanlarda doluşup tekbir getirip gösteri yapan yobazlardan olduğunu unuttuğumuzu zannetme. Şimdi çıkıp Türk''üm diyerek gurur duyduğunu söyleyebilir misin. ?

yanıt1
yanıt1
HAKLIII:

Bu eşkıya, terörist, haydut, lanetli ırktan herşey beklenir.

38
3
yanıtYanıtla
Bobo:

Hayattimda bu kafkas milleti kadar sozlerine guven olmayan insanlar gormedim bunlarin icinde azeri cecen ermeni hic fark etmez Kardeş dediginiZ azeriler rusyada yasayan bi turke sorun bakalim nekadar kardesler kimleri savundugunuza bakin yahudilerin eteklerine sarilmis bir millet benim kardesim olamaz benim kardeşim tek mazlum filistin milleti kafkas milleti asla

2
35
yanıtYanıtla
UFUT:

Adı üzerinde ermeni, şeytanın dünyada insan kılığına girmiş hali

28
0
yanıtYanıtla
meczup:

azeriler korkak ve ödlekler desteğimizle savaşı kazanacakken gittiler ermenilerle, ruslarla anlaşıp toprakların işgaline onay verdiler bunlar nasıl insan anlamadım birde savaşı kazandık diye naralar atıyorlar resmen karabağı ruslara ermenilere sattılar bu olanları hakettiler

4
17
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Tarihi bilmeden sallıyorsun işgal sovyetler birliği dağılırken o dönemde sovyet döneminde işgal edilimiştir maksatlı olarak ilerki yıllarda ermeni ve azeri sıkıntı yaşaması için orada ermenilere oyun oynamıştır

yanıt7
yanıt1
meczup:

artvinli çok tarih bilmiş uyanık şuşadan sonra sahada üstünken karabağı tamamen ele geçiriyorken ateşkesi kaabul edip ateşkesle ermenilerin karabağda kalmasını kabul eden kim azerilermi yoksa uzaylılarmı zaten herşeyi siz bilirsiniz bir de tek adam bundan sonra azerileri ruslarla ermeniler karabağda maymun gibi oynatacak oturduğunuz yerden seyredin

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title