Haberler

Çin'deki Vahşi Yaşam Parkında Beş Bengal Kaplanı Yavrusu İyi Durumda

Güncelleme:

Çin'in Chongqing kentindeki bir vahşi yaşam parkında kalan ve Cuma günü 50 günlük olan beş Bengal kaplanı yavrusu iyi durumda. Parkta kalan bir Bengal kaplanı, yaklaşık iki ay önce ikisi erkek, üçü dişi olmak üzere toplam beş yavru dünyaya getirmişti. Anneleri onlara bakamayacak kadar zayıf olduğundan yavrular bakım altında yetiştirilmek üzere bir yaban hayatı yetiştirme ve kurtarma merkezine nakledildi. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Chongqing'den bildiriyor.

Çin'in Chongqing kentindeki bir vahşi yaşam parkında kalan ve Cuma günü 50 günlük olan beş Bengal kaplanı yavrusu iyi durumda.

Parkta kalan bir Bengal kaplanı, yaklaşık iki ay önce ikisi erkek, üçü dişi olmak üzere toplam beş yavru dünyaya getirmişti.

Anneleri onlara bakamayacak kadar zayıf olduğundan yavrular bakım altında yetiştirilmek üzere bir yaban hayatı yetiştirme ve kurtarma merkezine nakledildi.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Chongqing'den bildiriyor.

(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Dünya

Bengal Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title