Haberler

Böylesi görülmedi! Ukraynalı keskin nişancı, tüfeğiyle tam 2.7 km uzaklıktaki Rus askerini vurdu

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş hız kesmeden devam ederken, Kiev'in paylaştığı bir video büyük ses getirdi. Görüntülerde Ukraynalı bir keskin nişancının yaklaşık 2.7 kilometre uzaklıktaki Rus askerini vurduğu anlar yer alırken, yetkililer bu mesafenin kayıtlara geçmiş "en uzak mesafe" olduğunu öne sürdü.

24 Şubat'tan beri Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı bir video uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

KAYITLARA GEÇMİŞ EN UZAK MESAFE

Ukraynalı yetkililerin resmi hesaplardan paylaştığı videoda Ukraynalı bir keskin nişancı yaklaşık 2.7 kilometre uzaktaki Rus askerini vururken görülüyor. Ukraynalı yetkililer bu mesafenin kayıtlara geçmiş "en uzak mesafe" olduğunu da öne sürdü.

"DÜNYA REKORU KIRMAYA ÇOK YAKLAŞTI"

Ukrayna Silahlı Kuvvetler Stratejik İletişim Ofisi, "Ukraynalı keskin nişancı, en uzun atışlardan birini yaparak dünya rekoru kırmaya çok yaklaştı" paylaşımını yaptı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Moskova Ukrayna Rusya Kiev Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Zulkarneyn :

Allah Mehmetçiğin ayagina taş degdirmesin. Bizi girdiğimiz savaşlardan ilayi kelimetullah icin dimdik cikartsin.

95
11
yanıtYanıtla
Nartin Mortinoğlu :

putin... putin...

28
21
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bizde yetişmiş öyle keskin nişancı komutanlarımız var ki bunlara külâhı ters giydirir, ama kışlada olduğu için sıradan günlük bir atış sayılır ..

23
7
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Finler üstüne tanimam

13
8
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

sosyal medya yalan dolan algı dolu gerçeği yalandan ayrt etmek için olanları akıl süzgecinden geçirmek gerek yalan düzmece bir haber bu o mesafeden isabetli bir atış yapılmaz

15
0
yanıtYanıtla
Hasan Akdemir:

Gerçek dışı propaganda vidyosu olma ihtimali her zaman göz önünde bulundurulmalı. Savaşta ve politikada yalandan güçlü silah yoktur.

14
0
yanıtYanıtla
Cool Black:

Biraz uydurma geldi. Tamam dünya rekoru 2400m ama havada hiç rüzgar yokmuş atış için herşey mükemmelmiş. 12.7mm lik bir merminin öldürme mesafesi en uygun şartlarda bile sınırlıdır. başka yerden gelen mermi öldürmüştür ??

10
0
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Bı çiçekle ahar olmaz

2
1
yanıtYanıtla
Atacan Tuğtekin:

ukraynalılar filim çevirmekten savaş etmiyorlar herişleri filim fırıldık baksan yayınlarına rusyayı aldılar uydurma kurgu !!

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

YAZIK dogruysa bır ınsan oluyor ve mıllet rekor pesınde,onun aılesı yok,anne babası yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title