Haberler

ABD'ye kaçak yoldan giren Türk vatandaşının söyledikleri Elon Musk'ı da şaşırttı

Güncelleme:

Meksika üzerinden ABD'ye kaçak yollarla giren bir Türk vatandaşı, ABD basınına konuştu. Ülkeye giren göçmenler konusunda endişesini dile getiren Türk vatandaşı, "Aslında ABD halkı tamamen haklı. Bu ülkeye kimler geliyor? Bilmiyorlar. Tamam, ben iyiyim. Ama ya diğerleri iyi değilse?" dedi. ABD'li muhabirin, X'te paylaştığı röportaja Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, "Cidden" diyerek şaşkınlığını ifade etti.

ABD'ye Meksika üzerinden kaçak yollarla giren bir Türk vatandaşı, Fox News muhabiri Bill Melugin'in sorularını yanıtladı. İsmi açıklanmayan Türk vatandaşı, "Aslında ABD halkı tamamen haklı. Bu ülkeye kimler geliyor? Bilmiyorlar. Tamam, ben iyiyim. Ama ya diğerleri iyi değilse?" dedi. Melugin'in sosyal medyadan yayınladığı o röportajına Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, "Cidden" ifadesini kullandı.

Fox News muhabiri Bill Melugin, Meksika üzerinden kaçak yollarla ABD'ye giren Türk vatandaşlarıyla konuştu. İsmi açıklanmayan Türk vatandaşı, Meksika'da bir kartele yaklaşık 10 bin dolar ödeyerek sınırı geçtiğini ifade etti.

ABD'ye kaçak yoldan giren Türk vatandaşıyla yapılan röportaj Elon Musk'ı da şaşırttı

"ABD HALKI TAMAMEN HAKLI"

Melugin'e konuşan Türk vatandaşı, "Aslında ABD halkı tamamen haklı. Bu ülkeye kimler geliyor? Bilmiyorlar. Tamam, ben iyiyim. Ama ya diğerleri iyi değilse? Ya onlar katil, psikopat ya da başka bir şeyse? Bunun garantisi yok." dedi.

"SINIRI GEÇENLER KONUSUNDA ENDİŞELİYİM"

Türk vatandaşı, ABD-Meksika sınırında hiçbir güvenlik kontrolünün yapılmadığını ve sınırdan geçenlerin incelemediğini açıkladı. Türk vatandaşı, Melugin'in "Sınırı kimlerin geçtiği konusunda endişeleniyor musun?" sorusunu "Evet, çünkü insanlar normal değil gibi." şeklinde cevapladı.

ABD'ye kaçak yoldan giren Türk vatandaşıyla yapılan röportaj Elon Musk'ı da şaşırttı

ELON MUSK ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Muhabir, yaptığı röportajı X'teki sosyal medya hesabından da paylaştı. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Melugin'in paylaşımına "Yasa dışı kişiler sınır güvenliğini Biden'dan daha fazla önemsediğinde onun başarısız olduğunu anlarsınız." diyerek yanıt verdi. Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk ise gönderinin altına, "Cidden" yorumunu yaparak şaşkınlığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Mike Johnson Elon Musk Elon Musk Sonora Spacex CEO Güvenlik Göçmenler Yaşam Dünya Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500

Yorumlar (39)

Büşra :

Vize alıp gitmek varken, en başta kanunsuz iş, kaçak giriş yapmışsın. Demek ki mecbur kalınca yanlış şeyler yapabilecek kapasiten var. Kendisi için kötü konuşan kimse duydunuz mu hiç.

656
161
yanıtYanıtla
Spartacüs MartinLuther:

Sen ona değilde ülkemizin geldiği içler acısı duruma bak. Kendisi değil ülkemiz yaşanmaz halde.Sonra da çıkmış 3 çocuk 3 çocuk diye bağıranlar var.İnsanlar hayatını kuramıyor kurtaramıyor ki. Al sana çocuk...

yanıt637
yanıt206
Enes Özer:

İnsanların derdi kötü yoldan gitmek değil. Kendine, hayatına, ailesine yatırım yapabilmek. Bunun içinde en başta güvenlik sonrada para geliyor. İkisininde kalmadığı bir ülkede yaşıyorsan "CİDDEN" mantıklı bir hareket gibi duruyor. Yoksa sen bot musun? ??

yanıt178
yanıt78
Cevap :

Yüzüne bile bakmadan vizeden reddi çakıyorlar. Yakın zamanda tanıdık denedi. Yasal yollardan gitmeyi. Bilip bilmeden işkembeden konuşmayın.

yanıt195
yanıt28
MEHMET ALPEREN DEMİR:

Kendisi gectikten sonra kapi kapansin isteyen dunyanin en iyi insani..

558
9
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

:))))) Bayılıyorum bu bizim milletin kıvrak zekasına...Bir de bi masum halleri var. Çok iyi ya.

yanıt350
yanıt4
Tatminatör:

Beraber yola çıktığı insanları adımını atar atmaz satmış :)))

yanıt70
yanıt3
Çavo Mavo:

Tamam vatandaşlık verecekler korkma

300
11
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Karadeniz fıkrası gibi , Temel Meksika’dan Abd’ye kaçak giriş yaparkene :)

240
5
yanıtYanıtla
cavit dogan:

Hasan Can burada yok onu temsilen ben yorum yapayım : Come on ! Hadi canım..:))

69
10
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title