Haberler

Profesörden ürküten sözler! İnsanlığa "Derhal Mars'tan çıkın" çağrısı yaptı: Karşı saldırıya geçecekler

Güncelleme:

Uzaylılarla ilgili araştırma gerçekleştiren Profesör Ricciardi'den tüyleri diken diken eden açıklamalar geldi. Ricciardi hazırladığı raporda insanlığın derhal Mars'tan ayrılması gerektiğini aksi takdirde uzaylıların Dünya'ya saldırı gerçekleştireceğini iddia etti. Ünlü profesör ayrıca Mars'ta görev yapan uzay araçlarının Dünya'ya yönelik yabancı madde istilası tehdidini de arttırdığını anlattı.

İnsanlık, Mars'ta yaşama çok yaklaştı. NASA ve Elon Musk da bu konuda çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Mars'a gönderilen Perverance (Azim) isimli uzay aracı, Mars'la ilgili çok önemli ipuçlarını Dünya'ya gönderdi. Ancak konuyla ilgilenen bilim insanı Profesör Anthony Ricciardi tarafından yapılan çalışma, herkesi ürküttü.

"MARS'TAN ÇEKİLMEMİZ GEREKİYOR"

Profesör Ricciardi, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve bu raporun detaylarını paylaştı. İnsanlığın Mars'tan çekilmesi gerektiği ifadeleri yer alan raporda, "Uzaylıların saldırı ihtimali daha önce hiç olmadığı kadar arttı. Ve bu durumuntamamen insanların Mars'taki çalışmalarıyla ilgisi var. Bu çalışmalar durdurulmazsa saldırı riski artacak" şeklinde sözlere yer verildi.

"BAKTERİLER DE DÜNYAYA ULAŞABİLİR"

Ricciardi ayrıca Mars'taki uzay araçlarına yapışan bakteriler ve tehlikeli maddelerin Dünya'ya taşınabileceğini ve bu durumun dünyadaki yaşam için tehlike oluşturacağını ifade etti. Ricciardi, uzaydan gelen canlıların dünyada hayatta kalabilme risklerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

bekir yapici:

göktaslarinla dünyamiza bazi bakterilerin elementlerin geldigi zaten bilimsel olarak kanitlanmis durumda ayrica kuranda bile yerin gögün hakiminin Allah oldugu ve sadece dünyanin degil gökte olanlarinda sahibi oldugu ve tüm alemlerin rabbi oldugu yazar yildizlar aleminde sadece dünyanin yaratildigina inanmak egoistlik olmazmi o yüzden aksi ispat edilene kadar gezegenimiz disindada varliklarin oldugunu kabul etmek gerekir.

338
58
yanıtYanıtla
hasan kuce:

Yine dünyada bir virüs yaymak istiyorlar onuda Mars üzerinden insanları kandiracaklar

yanıt12
yanıt2
senar:

içip içip konuşuyorlar işte. Daha öncede söylediğim şeyi tekrar ediyorum, uzaylı diye bişey yok belki zuzaylı olabilir belki:))

92
142
yanıtYanıtla
`Sentinus?? :

Uzaylı diye bir şey var sadece dünyada mı canlılar var sanıyorsunuz?

yanıt14
yanıt3
Kerem Civa:

Yahya arkadaşımız fantastik haberlerine devam ediyor

155
46
yanıtYanıtla
emre karaslar:

ben uzaylıyım ve uzaydan yazıyorum ,3 marslık maaşımı bekliyorum ,saldıracağım...

81
24
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Uzaylı senaryolarıyla kafayı bozdular iyice uzaylılar diye bir şey yok hepsi hayal dışı düşünce senaryoları ve keşke de var olsalar ! çokkk ileri yıllarda bizler göremeyiz de uzayda dünya benzeri yaşanabilir bir gezegen bulunup da insanlar o gezegende yaşamaya başlarsa işte o gezegende yaşayacaklar ilk uzaylılar olacaklar !

48
56
yanıtYanıtla
Cansu Durkut:

Einstein demiş ki “ Bu dünyada sadece bitkilerin , insanların ve hayvanların olduğunu düşünüyorsanız bu aptallıktır” . Ayrıca Uzaylıların olmayacağı ne malûm bir kanıtın var mı ayrıca koskoca NASA ve Elon Mask bize yalan söyleyemez çünkü bu bilimi biyolojinin adını karalamak demektir.

yanıt4
yanıt8
Ümit Durmaz:

Profesör Ricciardi chp li olabilir

31
56
yanıtYanıtla
Pole star:

Marsta ne işimiz var:))

yanıt21
yanıt15
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title