Haberler

Düğün Masrafı 200 Bin TL

Güncelleme:

Hande Ataizi'nin "Ucuz olsun diye istemiştik, astarı yüzünden pahalıya geldi!" dediği kır düğünün maliyeti ortaya çıktı.

Hande Ataizi'nin "Ucuz olsun diye istemiştik, astarı yüzünden pahalıya geldi!" dediği kır düğünün maliyeti ortaya çıktı! Ünlü oyuncu, görkemli düğün için 200 bin lira harcayacak!

Hande Ataizi'nin, üç yıldır flört ettiği Amerikalı sevgilisi Benjamin Harvey ile 8 Eylül'de kır düğünü yaparak evleneceğini ilk benden öğrenmiştiniz. Ataizi'nin, detaylarıyla yazdığım kır düğünü resmen olay oldu!

Şile'deki Lavanda Otel'de Provance stili bir kır düğünü yapacaklarını ve bunun için de kesenin ağzını açtıklarını yazınca, ilk tepki Ataizi'nden geldi ve "Ucuz olsun diye kır düğünü yapalım dedik ama astarı yüzünden pahalıya geldi" dedi. Bunun üzerine köşe yazarları konuya dahil oldu ve Ataizi'nin sponsor aradığını yazdı. Olay dallanıp budaklanıp yalan yanlış bilgiler ortada kol gezmeye başlayınca, iş yine başa düştü...

Ataizi ile Harvey'nin olay olan kır düğünü için kaç para harcayacağını öğrendim; işte detaylar...

DODO'DAN 500 BİN $'LIK EŞYA!

Provence ambiyansını yaratabilmek için Lavanda Otel'in bahçesine dört kamyonla dokuz tonluk mobilya ve aksesuvar yığacak olan Dodo; 500 bin dolarlık bu eşyalar için kira almayacakmış ancak Ataizi'nden masraflarını karşılamasını istemiş. Masraflar ise 10 bin lira tutuyormuş. Çift, üç farklı alanda gerçekleşecek düğün için üç farklı tarzda müzik yapacak olan 40 kişilik müzik ve dans grubu kiralamış; onlara da 40 bin lira vereceklermiş. Mekanın süslemesi için de Cherie Flowers şirketinin sahibi Aslı Kuseyrioğlu ile anlaşan çiftin çiçek masrafının da 25 bin lira tuttuğunu öğrendim.

MASRAFLARIN ÇOĞU ATAİZİ'NDEN

Bitmedi; başka bir markadan satın aldığı ve ünlü modacı Hakan Yıldırım'ın sihirli dokunuşlarını ekleyeceği gelinliği, Benjamin'in smokini, kokteylde ikram edilecek şampanya ve havyarları, yemekte ikram edilecek içkileri ve düğün pastasını da ekleyince Ataizi ile Harvey'in düğünü yaklaşık 200 bin liraya mal olacak.

Yazılıp çizildiği gibi Ataizi'nin düğününün hiçbir sponsoru yok; 200 bin lira kendi ceplerinden çıkacak. Bu arada 200 bin liranın büyük bölümünün Ataizi tarafından karşılanacağı da kulağıma geldi!

OLAY DÜĞÜNE 180 KİŞİ ŞAHİTLİK EDECEK

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey'nin düğünü, otelin girişinde kokteyl ile başlayacak. Sonra çift merdivenlerden inip nikahın kıyılacağa bölüme geçecek. Düğün yemeği de yine merdivenlerle inilecek üçüncü bölümde, bahçede olacak. Bu olay kır düğününe 180 kişi davet edildi. Ataizi ile Harvey düğün yemeğinde 8.5 metrelik bir masada, en yakın dostları ile birlikte oturacak. Diğer konuklar da 3 metrelik diğer masalarda düğün yemeğini yiyecek. Lavanda Otel, o gece için tamamen kapatıldığı ve rahatsız olacak kimse olmadığı için düğün sabaha kadar sürecek.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Benjamin Harvey Hande Ataizi Eylül Şile Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title